ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ

Μοίρασε το

Mother’s Day Run για τον πιο ξεχωριστό άνθρωπο της ζωής μας.

Έναν μοναδικό τρόπο εορτασμού της Ημέρας της Μητέρας την προσεχή Κυριακή, 10 Μαΐου, αναμένεται να επιλέξουν εκατοντάδες Αθηναίοι συμμετέχοντας στο 1ο Mother’s Day Run, τον δρόμο απόδοσης αγάπης και τιμής στον πιο ξεχωριστό άνθρωπο της ζωής μας.

Ο αγώνας των περίπου 2.500 μέτρων, χωρίς ηλεκτρονική χρονομέτρηση, θα διεξαχθεί στο κέντρο της πρωτεύουσας εκκινώντας στις 11.30 π.μ. από τον πεζόδρομο της οδού Βουκουρεστίου και τερματίζοντας στο ίδιο σημείο μετά από κυκλική διαδρομή, ως επί το πλείστον επίπεδη.

Το Mother’s Day Run συνδιοργανώνουν η ομάδα “Marathon Team Greece by Maria Polyzou” και ο Δήμος Αθηναίων, και μέρος των εσόδων θα αποδοθεί στο Ίδρυμα Βρεφών «Μητέρα».

Το πιο σημαντικό όμως κομμάτι της διοργάνωσης θα βρίσκεται στις φανέλες των δρομέων: Αντί για αριθμό, κάθε δρομέας θα έχει τη δυνατότητα να γράψει ο ίδιος ό,τι μήνυμα θέλει προς τη μητέρα του, με σκοπό η αναμνηστική αυτή φανέλα να γίνει μετά το δώρο στη μάνα από τα παιδιά, που θα δείξουν με χειροπιαστό τρόπο ότι ανήμερα στη Μέρα της Μητέρας έτρεξαν μόνο για εκείνη.

Δηλώσεις συμμετοχής κατατίθενται στην ιστοσελίδα runner.polldaddy.com/s/mothers-day-run.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου