Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Μοίρασε το

Τον διοικητή της ΤτΕ κ. Γιάννη Στουρνάρα, ο Τσίπρας και η παρέα του τον βρήκαν στην θέση που είναι σήμερα και δεν μπορούσαν να τον αλλάξουν. Έπρεπε να δείξουν στοιχειώδη σοβαρότητα έναντι των δανειστών. Σήμερα, όμως, ο διοικητής είναι πρόβλημα για τα ανομολόγητα σχέδια του Τσίπρα και των κυκλωμάτων που έχουν ήδη δημιουργηθεί γύρω του.

Κατά πρώτο λόγο, θεωρούν ότι ο Γιάννης Στουρνάρας αποτελεί κεφάλαιο για την κεντροαριστερά και ως εκ τούτου θα είναι εμπόδιο για τον Τσίπρα να την διεμβολίσει. Με τον Γ.Στουρνάρα σε αρμούς της νομισματικής και οικονομικής εξουσίας, τα σχέδια Τσίπρα δυσκολεύουν αφάνταστα. Συνεπώς, πρέπει να «λασπωθεί» ο διοικητής της ΤτΕ –ο οποίος σημειώνουμε ότι είναι «κόκκινο πανί» και για το καραμανλικό κατεστημένο, που σήμερα στηρίζει σιωπηρώς αλλά σαφώς τους Συριζανέλ.

Από οικονομικής πλευράς, ο διοικητής της ΤτΕ είναι εμπόδιο και στα σχέδια των Τσίπρα-Παππά-Σπίρτζη και κάποιων άλλων να οικοδομήσουν, μέσω της Τράπεζας Αττικής, την δική τους χρηματοοικονομική διαπλοκή. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, οι λασπολογικοί μηχανισμοί της φαιοκόκκινης εξουσίας έχουν από καιρό κινητοποιηθεί και βάλλουν μέσω Διαδικτύου κατά του διοικητή και της συζύγου του.

Εξάλλου, η τακτική αυτή εξυπηρετεί και την στρατηγική μίσους που εφαρμόζει η εξουσία –στρατηγική που θα παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις στον βαθμό που ο Τσίπρας θα βυθίζεται στον χείμαρρο των ψευδών του. Ψεύδη τα οποία θα μπορούσαν να γίνουν τσουνάμι στον βαθμό που η εξουσία είναι παντελώς ανίκανη να κυβερνήσει. Η διακυβέρνηση μίας χώρας σε κρίση απαιτεί γνώσεις και δεξιότητες, άγνωστες στον εσμό που εξαπάτησε και εξαπατά έναν λαό επιρρεπή στην δημαγωγία και την παραπλάνησή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου