ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ – ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ

Μοίρασε το

της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου καλούμαστε να απαντήσουμε σε ένα πολύ απλό δίλημμα. Θα συνεχίσουμε τον ίδιο δρόμο που μας έχει βάλει η Νέα Δημοκρατία τα τελευταία έξη σχεδόν χρόνια ή θα επιλέξουμε αλλαγή πορείας και το σχέδιο εθνικής ανάτασης που προτείνει το ΠΑΣΟΚ; Θα επιβραβεύσουμε με την ψήφο μας μια κυβέρνηση που πληγώνει καθημερινά με τη συμπεριφορά της την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών, που συμπιέζει τα εισοδήματα των εργαζομένων, που υπόσχεται… ακόμα χειρότερες μέρες στο μέλλον ή θα δώσουμε την ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Α. Παπανδρέου να αλλάξει την πορεία της χώρας και να επαναφέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία στα πρόσωπα των πολιτών;

Εμείς στο ΠΑΣΟΚ γνωρίζουμε πως τα πράγματα για τη χώρα δεν είναι εύκολα. Ότι χρειάζεται πολλή δουλειά από όλους μας για να  ξεπεράσουμε την κρίση και να μπει ξανά η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης. Έχουμε όμως την πολιτική βούληση να προσπαθήσουμε και την αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε.

Μετά από έξη σχεδόν χρόνια αυτοκριτικής, εντοπισμού των λαθών, ιδεολογικής αναζήτησης, διεκδικούμε και πάλι την ψήφο του ελληνικού λαού με ξεκάθαρες θέσεις και προτάσεις. Με νέα πρόσωπα και νέες ιδέες. Με πρόσωπα φρέσκα με όρεξη για δουλειά και πάθος για την Ελλάδα. Με ιδέες σε προοδευτική κατεύθυνση και με στόχο πάντα το όφελος του πολίτη.

Το μήνυμα που στέλνουμε στους πολίτες είναι ότι στην εκλογική αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου, έχουμε επιλογή. Επιλογή να πάμε την Ελλάδα μπροστά, να δώσουμε στη νέα γενιά προοπτική, να κάνουμε το λαό να αισθανθεί μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά.

Στις 4 Οκτωβρίου ας κάνουμε επιλογή ελπίδας για όλους μας.

Η Κατερίνα Διαμαντοπούλου, είναι υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Α΄Αθηνών

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου