ΤΡΟΜΟΣ!

Μοίρασε το

του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΜΠΑΣΗ (www.i-reporter.gr)

Δεν πίστευα οτι θα ξαναζούσαμε στην Αττική, μια τέτοια κατάσταση (μετά και την κόλαση της Πάρνηθας). Σε ενα λεκανοπέδιο που το κατακαίνε χρόνια ολόκληρα οι οικοπεδοφάγοι και τα οργανωμένα συμφέροντα και το έχουν αφήσει… σεληνιακό τοπίο, σαν θάλαμο αερίων, αφού εκτός απο καυσαέριο που παράγεται, ΔΕΝ υπάρχει πλέον οξυγόνο. Μας σκοτώνουν συνειδητά. Πίστευα οτι οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες – Πυροσβεστική, Ασφάλεια, ΕΥΠ κλπ – είχαν τα μέσα και να παρακολουθούν ΤΙ γίνεται (δορυφορικά και όχι μόνο) αλλά και ότι είχαν εντοπίσει (έστω…άτυπα) όλα αυτά τα κυκλώματα που μας… δολοφονούν και κερδοσκοπούν.

Και επίσης είμαι σε θέση να γνωρίζω οτι η κυβέρνηση ΓΝΩΡΙΖΕ οτι θα μπούνε φωτιές (προφανώς λόγω των προβλέψεων της ΕΜΥ για τους ισχυρούς ανέμους που θα υπήρχαν και την πρόθεση των εμπρηστών να χτυπήσουν) και είχαν ενημερωθεί αρμοδίως ΟΛΟΙ οι δήμαρχοι και Νομάρχες κλπ σε ΟΛΗ την Ελλάδα (ώστε να είναι σε επιφυλακή).

Μια λέξη πλέον περικλείει το τι συμβαίνει στην Αττική (και στην Κάρυστο): ΤΡΟΜΟΣ!

Είναι τρομακτικό να βλέπεις την περιουσία σου, το σπίτι σου να καίγεται ή να κινδυνεύεις να καείς ζωντανός – όπως ζήσαμε το 2007 στην Πελοπόννησο (πάλι για τα συμφέροντα της Ιονίας Οδού – την χάραξη της…).

ΤΡΟΜΟΣ για την…αδυναμία της Πολιτείας να μας προστατεύσει τελικά.

ΤΡΟΜΟΣ γιατί εκτός απο λόγια δεν υπάρχει κάτι άλλο….

Ας ελπίσουμε αύριο – που οι άνεμοι με το ξημέρωμα δυστυχώς θα γίνουν πάλι πολύ δυνατοί – να μπορέσουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής με τους ηρωικούς πιλότους στα ελικόπτερα και τα αεροσκάφη που σβήνουν τις φωτιές, να βάλουν “φρένο” στην πύρινη λαίλαπα που δείχνει οτι θα σταματήσει μόνο όταν βρει…θάλασσα μπροστά της. Και μετά θα δούμε πως αυτός ο ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ δεν έγινε εφικτό να τιθασσευτεί εκεί που μπήκε αρχικά(στο Γραμματικό).

ΤΡΟΜΟΣ γιατί τα συμφέροντα έδειξαν και φέτος οτι μπορούν και κάνουν…πάρτυ σε βάρος της χώρας, ατιμώρητα… (και μετά θα…χτίσουν και θα ασελγήσουν με τσιμέντο και βίλες).

ΤΡΟΜΟΣ για την οικολογική και οικονομική καταστροφή. Και κάποιοι μιλάνε για…κάλπες! Αν είναι δυνατόν….
Θα συνεχίσουμε….

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου