ΠΡΑΞΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ “ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΩΝ” & “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”

Μοίρασε το

Και όμως γίνεται! Συνεργασία στη πράξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ» & «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ» μαζί! Η «Κοινωνία Αξιών» και οι «Δημοκρατικοί», αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα μας και διαπιστώνοντας την έλλειψη ουσιαστικών διαφορών, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην κοινή προσπάθεια για την ανόρθωσή της. Πιστεύουμε πως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αντιμετωπίσουμε το στρεβλό πολιτικό σύστημα που έχει ριζώσει, είναι η συνεργασία των υγιών πολιτικών δυνάμεων της χώρας, που έχουν κοινή ιδεολογική ταυτότητα.

Με αυτές τις σκέψεις η ”Κοινωνία Αξιών” και οι ”Δημοκρατικοί”, ξεκινήσαμε -χωρίς τυμπανοκρουσίες και εντυπωσιασμούς- μια συνεπή και ειλικρινή συζήτηση μεταξύ μας. Πρώτα γνωριστήκαμε, μοιρασθήκαμε τις κοινές μας ανησυχίες και τα οράματα και ανακαλύψαμε πως, όχι μόνο δεν μας χωρίζει τίποτα, αλλά αντιθέτως, μας ενώνουν πολλά περισσότερα από όσα πιστεύαμε. Έτσι, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια κοινή πορεία προς το μέλλον. Θα συνεργασθούμε στην ανάπτυξη δράσεων, τη διαμόρφωση θέσεων και, τελικώς, για τη διεξαγωγή συνεδρίου από το οποίο θα προκύψει ένας νέο πολιτικό κίνημα. Η συνεργασία μας δομείται με σύνεση και με διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες, σύμφωνα με τις κοινές μας αξίες. Στρατηγικός μας στόχος είναι η συμμετοχή στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές.

Το όραμα και οι κοινοί στόχοι που θέτουμε, θα ανακοινωθούν και θα αναπτυχθούν στην συνέντευξη τύπου που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 25 Απριλίου και ώρα 13.00 στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace, στην οδό Ναυάρχου Νικοδήμου18-20 στην Πλάκα, Τηλ: 210 3370 000

Είμαστε αποφασισμένοι και δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε αυτή την συνεργασία, ελπίζονυας ότι θα βρεθούν και άλλοι που θα συμπλεύσουν μαζί μας. Όσοι ταυτίζονται ιδεολογικώς, διαθέτουν την ψυχή, την θέληση, την αποφασιστικότητα και συμμερίζονται το κοινό όραμα, ας έλθουν να συμμετάσχουν στην ”κοινή πορεία” για αυτό τον ευγενή σκοπό: Την ανοικοδόμηση της πατρίδας μας.

Επειδή ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί.

Ίσοι μεταξύ ίσων σε ένα κοινό σκοπό χωρίς ιδιοτέλειες, χωρίς μικροψυχίες.

Με κοινές αξίες, στην πράξη, για μια πολιτική ευθύνης και αποτελέσματος.

Δημήτρης Μπουραντάς Θεόδωρος Πολυζωϊδης

Πρόεδρος της «Κοινωνίας Αξιών» Πρόεδρος των «Δημοκρατικών»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου