ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΑΤΑΔΕΧΤΟΙ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

Μοίρασε το

ΓΡΑΦΕΙ Η “ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ” (infoblog.gr

Αντί να τρίβουν τα χέρια τους από χαρά τα κεφαλόπουλα της Ρηγίλλης, που ο επίτιμος βγήκε και σταύρωσε τον εκλεγμένο από την βάση της ΝΔ. Αντώνη Σαμαρά, κάθονται και ανακοινώνουν «καληνυχτίσματα» και άλλες τέτοιες μικροπολιτικές εκφάνσεις του γραπτού λόγου… Μόνο και μόνο, που ο πατέρας της Ντόρας έκανε το λάθος να προσβάλει την προ μηνών επιλογή της συντηρητικής και όχι μόνο βάσης, της ΝΔ, από μόνη της η κίνηση αυτή συνιστά μέγα ατόπημα.

Κι αυτό, γιατί  οι νεοδημοκράτες πέραν του ότι δεν θέλουν να θυμούνται πως θήτευσε και ως πρόεδρος του κόμματος και ο πρωθυπουργός ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με τα δική τους φυσικά ανοχή και χωρίς μάλιστα να τους ρωτήσει (δεν υπήρχαν τότε διαδικασίες εκλογής από τους ψηφοφόρους – φίλους – οπαδούς – νεοδημοκράτες) τώρα τον βλέπουν να προσβάλει την επιλογή τους.
Μια επιλογή, που έδειξε πεντακάθαρα, πως κάθε άλλο παρά την κόρη του Ντόρα ήθελαν να ηγηθεί τις ανασυγκρότησης του κόμματος, μετά από μία ήττα που προηγούμενο δεν είχε.

Και αντί λοιπόν, να τον αφήσουν να καεί από μόνος τους και στην πυρά να συμπαρασύρει και τον καημό του(όπου καημός βλέπε Κόρη), έσπευσαν να απαντήσουν με τρόπο «άκομψο» (εδώ συμφωνώ με τον υιό του Κυριάκο) και να παίξουν το δικό του παιχνίδι.
Συμβουλή, κεφαλόπουλα της Ρηγίλλης: όταν έχεις έναν επίτιμο στο κόμμα σου που υποθάλπει τον αρχηγό σου ή τον καθαιρείς κομψά – είναι και το προχωρημένο της ηλικίας που σου δίνει μια δικαιολογία – ή τον ανέχεσαι, επιτρέποντάς του να αυτοκαταστραφεί.
Απλά πράγματα…

Υστερόγραφο:
Θυμηθείτε, στην επόμενη – εσωτερικής κατανάλωσης – δημοσκόπηση, να συγκρίνεται τα ποσοστά συσπείρωση των οπαδών σας πριν την συνέντευξη του επίτιμου και μετά από αυτήν. Το σίγουρο είναι, πως θα είναι ιδιαιτέρως ανεβασμένα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου