Πως χτυπιέται το κόκκινο παρακράτος

Μοίρασε το

Ερώτηση: Αν μια «ακροδεξιά» οργάνωση ειδικευόμενη σε επιθέσεις και καταστροφές, απειλούσε τον Πρωθυπουργό, ότι «θα πάει να τον βρει και να του τα πει από κοντά», τι θα συνέβαινε;
Όλοι θα έσπευδαν να καταγγείλουν τους «φασίστες»! Και πολύ σωστά…
Αν η ίδια «ακροδεξιά» οργάνωση είχε και… διεύθυνση και έβαζε «αγγελία» στο διαδίκτυο να πάει όποιος θέλει να τον στρατολογήσουν, όλοι θα απαιτούσαν να πάει η Αστυνομία να τους μπουζουριάσει, να τους φορτώσει το μισό Ποινικό Κώδικα (ίσως και… ολόκληρο), να τους παραπέμψει και να τους δικάσει για κάμποσα χρόνια, άνευ αναστολών και ελαφρυντικών…
Αρκούν αυτά που έχουν ήδη κάνει κι όσα ανοιχτά απειλούν να κάνουν…
Έτσι δεν είναι;
Αλήθεια, αν μια τέτοια «ακροδεξιά» οργάνωση αποτελείτο από άτομα που έχουν ήδη συλληφθεί πολλές φορές για άλλες έκνομες δραστηριότητες, με γνωστά στοιχεία, και με γνωστή διεύθυνση κατοικίας για τον καθένα προσωπικά, αλλά και με γνωστή «έδρα» (γραφεία), δεν είναι προφανές ότι θα συλλαμβάνονταν αμέσως;
Προφανές!
Κι αν αυτή η «ακροδεξιά» οργάνωση είχε δεκάδες φορές επιτεθεί σε πρεσβείες, υπουργεία, συμβολαιογραφεία, δικαστές – και στο ανώτατο δικαστήριο πλέον – απειλώντας και βρίζοντας και βανδαλίζοντας και τρομοκρατώντας ανοιχτά, δεν είναι προφανές ότι θα είχαν συλληφθεί πριν εξαγγείλουν και την επόμενη επίθεσή τους; Προφανέστατο
Ε, όχι και τόσο προφανές, όπως φαίνεται…
Διότι αυτά ακριβώς έκανε ο «Ρουβίκωνας», ο οποίος δεν είναι «ακροδεξιά» αλλά ακροαριστερή οργάνωση!
Και απειλεί ευθέως πλέον, όχι τον Πρωθυπουργό, αλλά τον Αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης!
Κατά τα άλλα, όμως κάνει ακριβώς αυτά που περιγράφηκαν πιο πάνω. Αλλά κανείς δεν νοιάζεται! Κανείς…
Ο κ. Τόσκας μας τους περιγράφει σαν «μωρά που… μπουσουλάνε»!
Ζητάει την «κατανόησή» μας – στοργή, φρουτόκρεμες, συχνή αλλαγή στις πάνες τους, μη συγκαούν, και προδέρμ…
Ο κ. Βούτσης, όταν μπουκάρουν στη Βουλή τους στέλνει σπίτια τους με περιπολικά. Και δικαιολογείται πως είναι, λέει, «ακτιβισμός»!
Παρανομούν όσο δεν πάει…
Καταστρέφουν, βανδαλίζουν, αλλά είναι, λέει… «ακτιβιστές»!
Ο Δραγασάκης ομολογεί πως είναι, λέει, «δικά τους παιδιά»!
Και τώρα τα δικά τους… «μωρά» και τα δικά τους «παιδιά», τρομοκρατούν τους ανώτατους δικαστές και απειλούν ευθέως τη ζωή του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Ξέρετε πως λέγεται αυτό; Λέγεται «τάγματα εφόδου»!
Η κυβέρνηση Τσίπρα ανοικτά πλέον παραδέχεται ότι έχει δημιουργήσει «τάγματα εφόδου». Που βρίσκονται προφανώς, «υπεράνω του νόμου»!
Μπορούν να χτυπάνε, να τρομοκρατούν, να σπάνε και να βανδαλίζουν – τώρα και να απειλούν – και βεβαίως να μη δίνουν λόγο σε κανένα.
Ούτε να φοβούνται σύλληψη από αστυνομία, γιατί είναι «δικά τους παιδιά»…
Από σήμερα πλέον – και επισήμως – έχουμε ομολογημένο «παρακράτος»! Με ονόματα και διευθύνσεις. Και ανοικτές απειλές που μένουν ακαταδίωκτες και αναπάντητες.
Μπήκαμε στην επόμενη φάση… «Μαδουροποίησης» της χώρας.
Πώς αντιμετωπίζεται το παρακράτος;
* Πρώτον με μαζικές μηνύσεις. Όλοι οι θιγόμενοι οφείλουν να κάνουν μηνύσεις εναντίον τους. Όχι «κατά αγνώστων». Τώρα πλέον είναι γνωστοί.
Αφού έχουν συλληφθεί πολλές φορές…
* Δεύτερον, με άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Εισαγγελείς υπάρχουν και οφείλουν να παρέμβουν με άμεσα εντάλματα σύλληψης – και αυτόφωρες παραπομπές ακόμα. Να τους «ταράξουμε» στη νομιμότητα.
Να «φάνε νομιμότητα» μέχρι να… βλαστημήσουν την ώρα και τη στιγμή!
* Τρίτον, να ειδοποιήσουν οι ενδιαφερόμενοι τις αρχές, ότι, στην επόμενη εμφάνιση του «Ρουβίκωνα» (και των άλλων παρακρατικών συμμοριών που το παίζουν… «συλλογικότητες»), αν δεν παρέμβει άμεσα η αστυνομία και δεν συλλάβει τους πρωταίτιους, τότε τα αγαπημένα τους κωλόπαιδα θα αντιμετωπίσουν την «ιδιωτική φύλαξη»!
Όχι αντί-συμμορίες για να αντιμετωπιστούν οι συμμορίες. Όχι νέα παρανομία για να αντιμετωπιστεί η παρανομία.
Νόμιμη ιδιωτική φύλαξη!
Υπάρχει το θεσμικό πλαίσιο για να γίνει αυτό απολύτως νόμιμα. Και υπάρχει τρόπος να είναι απολύτως αποτελεσματικό! Κι όταν λέω «αποτελεσματικό», καταλαβαίνετε ασφαλώς τι εννοώ…
Υπάρχουν δεκάδες ιδιωτικές εταιρίες, με εκατοντάδες ειδικά εκπαιδευμένους «υπαλλήλους», για να δώσουν ένα «γερό μάθημα» σε τέτοια τσογλάνια.
Νόμιμα, καθαρά, επαγγελματικά…
Δεν μπορεί ολόκληρη η κοινωνία και το πολιτικό σύστημα να τρομοκρατούνται από 50 θρασίμια, που έχουν την πλήρη κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ!
Μια φορά μόνο, να βρουν πραγματική «αντίσταση» εκεί που πάνε ανεμπόδιστα, θα παραμιλάνε για χρόνια και θα το θυμούνται για πάντα.
Και δεν θα υπάρξουν άλλοι «μιμητές». Μια φορά αρκεί…
Άντε, να υπάρξει και δεύτερη, αν χρειαστεί. Που δεν θα χρειαστεί…
Κι ύστερα αφού τους φέρουν δεμένους «φιόγκο» να τους ταράξουν

  • και στις μηνύσεις, αυτόφωρα αλλά και αναδρομικά (για όσα έχουν ήδη κάνει κι έχουν πάρει και την ευθύνη στο παρελθόν)
  • και σε ποινικές διώξεις και σε αστικές ευθύνες
  • και σε βαριά πρόστιμα και σε τσουχτερές αποζημιώσεις για «φθορές»,
  • και σε προφυλακίσεις «μέχρι να παγώσει η Κόλαση».

Όλα νόμιμα και παστρικά και καθαρά.
Αλλά να πουν οι τσόγλανοι, το δεσπότη Παναγιώτη…
* Κι ύστερα η Αντιπολίτευση να προτείνει Ειδικό νόμο με τον οποίο θα αναβαθμίζεται η ποινική μεταχείριση τέτοιων εγκληματικών «ακτιβισμών».
* Και βεβαίως, να εξαγγέλλεται από τώρα η πλήρης και άμεση εκκαθάριση των Εξαρχείων και όλων των υπόλοιπων «άβατων». Μαζί με την κατάργηση του «ασύλου παρανομίας» στα Πανεπιστήμια.
Όπως είχε γίνει ήδη από το 2011 με το Νόμο Διαμαντοπούλου, με συντριπτική κοινοβουλευτική πλειοψηφία τότε…
Αλλά και με άμεση και πλήρη εφαρμογή αυτή τη φορά.
(Τ’ ακούτε, συμπαθεστάτη κυρία Κεραμέως;
Το άσυλο είχε πλήρως καταργηθεί τότε, με πάνω από 250 ψήφους στη Βουλή – και από το τότε ΠΑΣΟΚ και από τη ΝΔ! Είχε καταργηθεί γιατί σε μια σύγχρονη δημοκρατία, όπου οι ιδέες δεν διώκονται πουθενά, είναι ύβρις η… «ασυλία ιδεών» σε ένα περιορισμένο χώρο! Και γι’ αυτό τέτοιο «άσυλο» δεν υπάρχει πια πουθενά στο κόσμο.
Είχε καταργηθεί το άσυλο τότε! Δεν είχε αποκατασταθεί το «αληθινό του νόημα» και… «του κώλου να εννιάμερα», με το συμπάθιο.)
* Να εξαγγείλει η Αντιπολίτευση ότι η πρώτη Εξεταστική Επιτροπή που θα συσταθεί όταν φύγει ο Τσίπρας κι αλλάξει η κυβέρνηση, θα είναι για να διερευνηθεί η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με το «κόκκινο παρακράτος» – που κατήγγειλε κάποτε και ο δικός του υπουργός Δημόσιας Τάξης, ο Γιάννης Πανούσης (όταν τον εξανάγκασαν σε παραίτηση).
* Και με την ευκαιρία να ανοίξει ξανά και η υπόθεση Marfin του 2010 και να εξεταστούν οι φωτογραφίες που υπάρχουν από τότε, για πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο στο έγκλημα εκείνο και μένουν ως σήμερα στο «απυρόβλητο»
Να ξέρει ο ΣΥΡΙΖΑ πως ό,τι έχει κάνει θα ψαχτεί σε βάθος…
Να καλλιεργηθεί στο λαό η προσδοκία, ότι αυτή η ασύδοτη αριστερή τρομοκρατία θα εκλείψει μετά τις εκλογές. Και θα γίνει ό,τι πρέπει να γίνει, για να εκλείψει οριστικά!
* Θα ενεργοποιηθεί και ο νόμος «περί εγκληματική οργάνωσης»!
Και σε βάρος του ίδιου του «Ρουβίκωνα» – τώρα που έκανε το λάθος να απειλήσει ευθέως τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά και ανώτατους δικαστές – αλλά και εναντίον όσων εμφανώς ανέχονταν ή υπέθαλπαν το «Ρουβίκωνα»…
* Και τέλος, θα διερευνηθεί – έστω και εκ των υστέρων – η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στον εμπρησμό της Αθήνας το Δεκέμβριο του 2008. Δεν μπορεί να έχει καταγγείλει την ανάμιξή του το ίδιο το ΚΚΕ – ήδη από τότε – και η Δημοκρατία να μην έχει διερευνήσει ποτέ αυτή την υπόθεση.
Έκαναν το λάθος να το τραβήξουν πολύ μακριά. Και θα τους τα βγάλουμε όλα!
ΥΓ1. Ο Σαμαράς εφάρμοσε το νόμο περί «εγκληματικής οργάνωσης» κατά των νεοναζί. Σειρά τώρα έχει και η αριστερή τρομοκρατία
ΥΓ2. Όσοι χτύπησαν τον Μπουτάρη πρέπει να λογοδοτήσουν και θα λογοδοτήσουν. Πράγματι, να τιμωρηθούν παραδειγματικά!
Κι ύστερα να εξεταστεί αν όντως και ο Μπουτάρης είπε αυτά που του αποδίδονται στο γνωστό βίντεο, που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. (Ότι λέει… «χέστηκε», αν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες το 22 κλπ.!!!)
Γιατί αν τα έχει πει, τότε, όντως έχει παραβιάσει και ο ίδιος κατάφωρα τον αντιρατσιστικό νόμο!
Διπλά μάλιστα: Έχει αμφισβητήσει αναγνωρισμένη γενοκτονία (κατά των Ποντίων) και έχει προσβάλει τα θύματά της Γενοκτονίας εκείνης («χέστηκα» κλπ.)
Όχι πως αυτά που είπε «δικαιολογούν» τις βιαιοπραγίες σε βάρος του.
Δεν τις δικαιολογούν! Με τίποτε…
Αλλά αυτά που είπε – εφ’ όσον τα είπε – δικαιολογούν απόλυτα την παραπομπή του για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου.
Τον αντιρατσιστικό νόμο δεν τον έχουμε για να φτιάχνει ο κ. Δημητράς «βιομηχανία μηνύσεων» κατά των απολύτως θεμιτών – και, παρεμπιπτόντως, σωστών – απόψεων της Σώτης Τριανταφύλλου ή της Λώρης Κέζα ή του Τάκη Θεοδωρόπουλου (που όλοι τους καθαρίζουν βέβαια, μετά στα δικαστήρια)…
Τον αντιρατσιστικό νόμο τον έχουμε κυρίως, για να μην μπορούν διάφοροι «κουνημένοι» να ρίχνουν… «σκατά» στους τάφους θυμάτων γενοκτονίας!
Ούτε της Ποντιακής, ούτε της Εβραϊκής, ούτε της Αρμενικής, ούτε καμίας! Γιατί αυτό γεννάει και επωάζει «το αυγό του φιδιού»…
ΥΓ3. Κι όλοι εκείνοι που είχαν φαγωθεί το 2013 να ψηφιστεί ο αντιρατσιστικός νόμος τότε (ενώ ήδη υπήρχε!), πρέπει τώρα να μας πουν:
Ο Μπουτάρης τον παραβίασε με όσα είπε; Ή όχι;
Πώς;
Δεν μπορούμε, τώρα που προπηλακίστηκε ο άνθρωπος να τον ταλαιπωρούμε κι άλλο;
Μα αυτά δεν φέρεται να τα είπε τώρα. Την προσβολή για την Γενοκτονία και τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς των Ποντίων την έκανε εδώ και πάνω από ένα χρόνο…
Αφού από τότε ήταν γνωστό, γιατί ως τώρα δεν κουνήθηκε κανείς; Μήπως αν του είχαν γίνει από τότε οι «δέουσες επιπλήξεις», να είχαμε γλιτώσει και τα υπόλοιπα τώρα;
Καλούνται όσοι ζητούσαν επιμόνως τον αντιρατσιστικό νόμο:
–Να στηλιτεύσουν την καταχρηστική επίκλησή του από τον Δημητρά, σε βάρος όσων δεν φταίνε σε τίποτε (Σώτη Τριανταφύλλου κλπ.)
–Και να καταγγείλουν τον ίδιο τον Μπουτάρη που τον παραβίασε προκλητικά.
Δεν μπορεί να σιωπούν όταν ο αντιρατσιστικός νόμος ταλαιπωρεί αθώους κι ύστερα να σιωπούν επίσης, όταν ο αντιρατσιστικός νόμος παραβιάζεται κατάφωρα και δεν μιλάει κανείς!
Άντε γιατί, όπως φαίνεται, ένας «μικρός φασίστας» υπάρχει μέσα και σε καμπόσους που μας το παίζουν και πολύ «δημοκράτες»
Ενίοτε και ένας μεγάλος φασίστας!
Το σκίτσο είναι του Θοδωρή Μακρή

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου