ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΗΡΟ ΧΩΡΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

Μοίρασε το

Ο Σόϊμπλε ηλίθια επιδιώκει ώστε η συγκεκριμενη συζήτηση να έχει διασπασμένη την κοινωνία και το πολιτικο προσωπικό της χώρας !
Σιωπούν όλοι αυτοί που στο ελληνικό κάδρο δείχνουν να αγνοούν ότι ο χαρακτήρας του ασφαλιστικού δεν άφορα την σημερινή μόνο κυβέρνηση , αλλά τις παραγωγικές και κοινωνικές δυνάμεις της χώρας για τα επόμενα χρόνια!

Σιωπούν απέχουν και αντιπολιτεύονται άραγε ποιον ?

–την κοινωνία και τους πολίτες η την κυβέρνηση..?

[quote text_size=”small”]

Ενώ ξέρουν ότι μη λύση σημαίνει αυτόματη εφαρμογή του υφιστάμενου από τα μνημόνια νομοθετικού πλαισίου που οδηγεί στην απαξίωση- διάλυση του δημόσιου ασφαλιστικού..σε τεράστιες περικοπές καταρρευσης,και στην εκχώρηση μεριδίου της ασφάλισης -όσων έχουν και μπορούν-στην κερδοσκοπική αγορά!

[/quote]

Ενώ ξέρουν ότι οι αποφάσεις για τον χαρακτήρα του ασφαλιστικού συστήματος είναι πολιτικές και προϋποθέτουν πολιτικό ,κοινοβουλευτικό συσχετισμό δύναμης για το αν τα μέτρα θα οδηγούν στον βιώσιμο ,αλληλέγγυο ,αναδιανεμητικό χαρακτήρα του συστήματος η στην εκχώρηση της ασφάλισης στην κερδοσκοπική αγορά και όσους μπορούν !

Ασφαλώς η αντιπολίτευση έχει υποχρέωση να ελέγχει την κυβέρνηση αυστηρά στα λάθη και τις παραλείψεις , έχει όμως πάνω απ όλα την ευθύνη να υποχρεώνει την κυβέρνηση σε προγραμματικές συγκλήσεις λύσεων που ωφελούν την κοινωνία !

Λύσεις που δεν υψώνουν αναχώματα , προσφέροντας δώρο στις δυνάμεις που επιδιώκουν μέσα από άλλους πολιτικούς συσχετισμούς να μεταφέρουν την ασφάλιση στους χρηματιστηριακούς κερδοσκόπους που εκπροσωπεί κατά κύριο λόγο η ομάδα Σόιμπλε και τα ελληνικά παρακολουθήματα της!

Η εναρμονισμός αντιδράσεων του ελληνικού πολιτικού ,οικονομικού και MEDIΆκου κατεστημένου είναι πλέον κυνικός στις επιδιώξεις που ξεδιπλώνει..

Το αίτημα είναι πλέον εθνική συνεννόηση τώρα για το ασφαλιστικό και τον χαρακτήρα του , τώρα που οι πολιτικοί συσχετισμοί αυτοπροσδιοριζονται προοδευτικά , δηλαδή έχουν λόγους και υποχρέωση να στηρίξουν λύσεις που διασφαλίζουν τον προοδευτικό χαρακτήρα του ασφαλιστικού συστήματος!

Γιατί… η είναι η ομάδα συμφερόντων που εκπροσωπεί ο Σόιμπλε ,αυτή που θέλει και ηλίθια επιδιώκει ώστε αυτή η συζήτηση να έχει διασπασμένη την κοινωνία και το πολιτικο προσωπικό της χώρας !

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου