Ο Πολάκης και το Νόμπελ Ειρήνης

Ο Αθανάσιος Παπανδρόπουλος σημειώνει ότι ο Πολάκης εξευτελίζει όλους όσοι τίμησαν με την ψήφο τους τον ΣΥΡΙΖΑ και αποδεικνύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας που τον στηρίζει δεν έχει καμία σχέση με τη σοσιαλδημοκρατία. Κάπως έτσι πάει περίπατο και το αφήγημα για το Νόμπελ Ειρήνης. new deal

Μοίρασε το

Ο Αθανάσιος Παπανδρόπουλος σημειώνει ότι ο Πολάκης εξευτελίζει όλους όσοι τίμησαν με την ψήφο τους τον ΣΥΡΙΖΑ και αποδεικνύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας που τον στηρίζει δεν έχει καμία σχέση με τη σοσιαλδημοκρατία. Κάπως έτσι πάει περίπατο και το αφήγημα για το Νόμπελ Ειρήνης.


Αν ο κύριος πρωθυπουργός είχε ίχνη αισθήματος ντροπής και ευθύνης, τον Παύλο Πολάκη θα έπρεπε επισήμως να του ζητήσει να τα μαζεύει από την κυβέρνηση και ίσως και από το Κόμμα του. Ο εκ Κρήτης πολιτικός αποτελεί μια χυδαία πολιτική φυσιογνωμία, η οποία από το γεγονός και μόνον ότι εξελέγη και βρίσκεται στη Βουλή των Ελλήνων είναι θλιβερό για το επίπεδο της χώρας.

Πέραν αυτού όμως, το ότι ο αναπληρωτής υπουργός παραμένει στη θέση του μετά τις επιθέσεις του σε ανάπηρο υποψήφιο για την Ευρωβουλή της Ν.Δ. προσβάλλει κάθε έννοια πολιτικής και κατεβάζει το επίπεδό της στα όρια του βούρκου. Και αυτό είναι υποτιμητικό για τον ίδιο τον πρωθυπουργό και κατ’ επέκταση για τους υπουργούς της Κυβέρνησής του. Διότι αν η ρήση «πες μου με ποιόν κάνεις παρέα να σου πω ποιος είσαι» ισχύει, τότε η εικόνα του κ. Αλέξη Τσίπρα έχει δεχθεί σοβαρότατο πλήγμα.

Από την άλλη πλευρά όμως, με τις συμπεριφορές Πολάκη, πλήττεται η εικόνα του Σύριζα και ως κόμματος που διεκδικεί ευρωπαϊκή ταυτότητα.

Όσο για το περίφημο Νόμπελ της Ειρήνης, πολύ αμφιβάλλουμε να θα δοθεί ποτέ σε κάποιον που έχει φίλο τον Πολάκη. Το πρόβλημα του πρωθυπουργού λοιπόν με τον Κρητικό τραμπούκο, είναι πολύ πιο σοβαρό απ’ όσο και ο ίδιος νομίζει. Και ας είναι σίγουρος ότι γνωρίζουμε πολύ καλά τι γράφουμε.    

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου