ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Μοίρασε το

Αντί για σκληρη κριτική στα κυβερνητικά φάλτσα αλλα και επιμονή για την διεκδίκηση,δηλαδη ,για την διαπραγμάτευση του σχεδίου εξόδου που θα υπερβαίνει την λογική της διχαστικής συγκυβέρνησης Σαμαρά ,γιατι η πολιτικη της αφορούσε μονο δημοσιονομικές ανακατανομές μεριδίων αγοράς υπερ. των ολίγων ,τα ίδια «κέντρα», που στήριζαν την συγκυβέρνηση τώρα υποκαθιστούν την λεγομένη «πολιτική αντιπολίτευση» !

Δίνουν γραμμή στην δεξιά αντιπολίτευση και τα παρακολουθήματα της προκειμενου να διαμορφώνεται κλίμα πανικού και κοινωνικής ανασφάλειας για τα μετρα που….θα…έρθουν!

[quote text_size=”small”]

Είναι οι ίδιοι ομως που δεν θέλουν εργοδοτικές εισφορές ,ουτε να πληρώνουν ΦΠΑ , ουτε να καταβάλουν τίμημα όταν κατέχουν δημοσια περιουσία κτλ.μετακυλιοντας βαρη της κρισης στους αδυναμους!

[/quote]

Αυτοι που «γυρνουν την πλατη» στην στηριξη της αγοραστικης δυναμης των πολιτων, την παραγωγικη ανασυγκροτηση ,την ενδυναμωση της μεσαιας ταξης ,το κοινωνικο συμβολαιο με συλλογικες συμβασεις , την δημοκρατια με αλληλεγυη και αντιπροσωπευτικοτητα ,κτλ

Αυτοι εχουν μονιμο μετωπο αντιπαραθεσης με την κοινωνια της αλληλεγγυης….!
Είναι οι ίδιοι που τρέμουν διεργασίες στην Ευρώπη ,και υπονομεύουν στην Ελλάδα τη συνάντηση της αριστερής σοσιαλδημοκρατίας , με την ριζοσπαστική αριστερά ,την οικολογία και την προοδευτική σκέψη!
Με ψυχραιμία ,κριτική σκέψη , προοδευτικο προσανατολισμο ,αγώνα και αποφασιστικότητα ας απαντήσουμε!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου