Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ… ΤΟΥ “ΤΡΙΤΟΥ ΠΟΛΟΥ”

Μοίρασε το

Κόντρα στις επιστημονικες & φιλοσοφικες παραδοχες πως η αντιθεση διαχρονικα ειναι διπολικη, και αφορα τη συγκρουση αναμεσα στη προοδο & τη συντηρηση, «πολιτικοι» εφευρισκουν & τριτο πολο..

Οπως λεμε ολιγον…
Μετα απο αλλα αυτα ισχυει το

«..Σηκω Ανδρεα να τους δεις παραιτημενους απο καθε αγωνα για αλλαγη στην ελλαδα και την Ευρωπη!..»…»

Αναμασουν σχηματα «βολικα», οπως «οικουμενικη»,»κυβερνηση εθνικης συνεννοησης» κτλ ενω γνωριζουν οτι στα προβληματα οι λυσεις εχουν προσημο και με τις επιλογες , τις συμμαχιες και τα περιεχομενα διαπραγματευσης και εφαρμογης , εμπεριεχουν την απαντηση στο «με ποιους και για ποιους»!

Προσπερνουν οτι το κοινωνικο και πολιτικο αιτημα σ ολοκληρη την Ευρωπη εκδηλωνεται με διεργασιες για προοδευτικες συγκλησεις προκειμενου να αλλαξουν οι πολιτικες της νεοφιλελευθερης επελασης!

Δεν βλεπουν οτι στην Ελλαδα οι εκπροσωποι της νεοφιλελευθερης επελασης επιμενουν στη στηριξη σχηματων και πολιτικων παρακολουθηματων που βαθαινουν τη κριση και το διχασμο!
Ποσο , τουλαχιστον ατυχες αν οχι κατι αλλο, μπορει λοιπον να ακουγεται , απο πολτικα προσωπα ,το επιχειρημα οτι ειναι αστοχος ο αγωνας για αλλαγες!

Και πολυ περισσοτερο να οριοθετουν ψευδεπιγραφα οτι το προταγμα ειναι «μεταρρυθμισεις»ενω τα μετρα πολιτικης που προτειναν η εφαρμοσαν ειναι απορρυθμισεις και βιαιες παραχωρησεις κερδοσκοπιας και αγορας υπερ των ολιγων!

Το ερωτημα λοιπον επανερχεται!

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ?

ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΟΔΟ Η ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ?

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου