Η “ΑΠΑΘΕΙΑ” ΤΩΝ 152 ΝΑΙ

Μοίρασε το

Ας λέμε πια τα πράγματα με το όνομα τους . Άλλωστε κανένας πια δεν μπορεί να κρυφτεί. Το θέμα δεν ήταν το «ΟΧΙ» του Βύρωνα Πολύδωρα στο φόρο για τα ακίνητα και η αποπομπή του από την Κ.Ο της Ν.Δ . Το θέμα είναι ότι βρέθηκαν 152 βουλευτές «Γαλάζιοι» και «Πράσινοι» που είπαν ΝΑΙ και έβαλαν την οριστική ταφόπλακα για την μεσαία τάξη και τα πιο αδύναμα στρώματα . Το θέμα είναι πως υπάρχουν ακόμα βουλευτές που αποδέχονται ένα οικονομικό εξτρεμισμό και αμφιλεγόμενες κοινοβουλευτικές πρακτικές , που οδηγούν στην  επίταξη , την δήμευση και την εξαφάνιση κάθε περιουσιακού στοιχείου του Ελληνικού λαού.

Το θέμα δεν είναι το «ΟΧΙ» του κ. Πολύδωρα , αλλά η απάθεια με την οποία 152 εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του Ελληνικού λαού , οδηγούν τους πολίτες στην  μιζέρια , την πλήρη ανέχεια και την φτωχοποίηση . Λες και ότι δεν έχουν καταλάβει τα αδιέξοδα των πολιτικών που εφαρμόζονται εδώ και 3 χρόνια. Όμως οι 152 έχουν τεράστιες ευθύνες , όχι μόνο γιατί για άλλη μια φορά αποφάσισαν να σώσουν την χώρα καταστρέφοντας τον λαό της , αλλά γιατί δεν είχαν το θάρρος και το ανάστημα να  τρίψουν την μούρη του οικονομικού επιτελείου , αυτό το απαράδεκτο νομοσχέδιο και να ζητήσουν ακόμα και παραιτήσεις υπουργών γιατί δεν κατάφεραν τόσο καιρό τώρα και εν μέσω μιας δεινής κρίσης που αφανίζει τον Ελληνικό λαό ,  να φέρουν ένα σοβαρό φορολογικό νομοσχέδιο , που όχι μόνο θα κατανέμει με πιο δίκαιο τρόπο τα βάρη και θα δίνει κάποια κίνητρα για ανάκαμψη .

Η χώρα έχει ανάγκη από ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης και ανάκαμψης και όχι από νομοσχέδια λεηλασίας και δημεύσεων . Κάθε υπεύθυνος πλέον πολιτικός οφείλει να συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση . Δυστυχώς όμως πολλοί σύρονται από την απάθεια και  την μοιρολατρία . Μόνο που κάθε μέτρο που επιβάλλεται από τα μνημόνια και τις μνημονιακές πολιτικές , είναι μια ακόμα θανάσιμη μαχαιριά στο κατατραυματισμένο σώμα της Ελληνικής Κοινωνίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου