Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΙΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Μοίρασε το

Η απαίτηση για συμφωνία δεν συνιστά σε καμία περίπτωση αποδοχή επιστροφής σε μια πολιτική που τα τελευταία χρόνια πολλαπλασίασε την πολύπλευρη οικονομική ,κοινωνική και θεσμική κρίση!
Στα κριτήρια αξιολόγησης μια “συμφωνίας” δεν πρέπει να παραγνωρίζεται πως το ζητούμενο πρέπει να είναι η έξοδος της χώρας από την κρίση και όχι η μετατροπή της χώρας σε ομηρία αποικίας χρέους!
Και αυτό προϋποθέτει την άρση του διαχωρισμού χώρας- πολιτών!
Το αίτημα αφορά ένα σχέδιο απελευθέρωσης της οικονομίας από τον φαύλο κύκλο της καταστροφικής συρρίκνωσης!

[quote text_size=”small”]

Αυτό με τη σειρά του πρέπει να θέτει πήχη αξιολόγησης που να εμπεριέχει ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ προηγούμενο ατελέσφορο και κοινωνικά καταστροφικό ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΔΟΥ !

[/quote]

Αλλαγές που μεταξύ των άλλων πρέπει να σηματοδοτούν
α)πρωτοβουλίες για έξοδο της χώρας από την υπερχρέωση
β) μετρά ανάπτυξης, με ρευστότητα στην αγορά και αλλαγές διαρθρωτικές δίκαιες στις ευκαιρίες και τους κινδύνους που θα οδηγήσουν στην επανεκκίνηση της οικονομίας και
γ) διαρθρωτικές αλλαγές και όχι άδικη αφαίμαξη για πρωτογενή πλεονάσματα τέτοια που να απελευθερώνουν την ανάταξη της οικονομίας ….
…το κριτήριο λοιπόν αποτίμησης μιας «συμβιβαστικής συμφωνίας» για τον προοδευτικό κοινωνικό χώρο έχει ως σταθερό ζητούμενο ,
να κλείνει την πόρτα της πολιτικής που δίχασε! και
να συνάδει τόσο με την νωπή λαϊκή εντολή όσο και με τον σεβασμό των δημοκρατικών θεσμικών κανόνων της Ευρώπης…

ΥΓ
Το ζούμε και αυτο…
Την ωρα που η ελλαδα δίνει την μάχη του επανακαθορισμού του διχαστικου σχεδίου εξόδου που εφαρμοζεταιτα τελευταια χρονια, οι «εγχώριες πολιτικές και όχι μόνο, δυναμεις»ανακάλυψαν τον κίνδυνο του ευρώ , που οι ίδιοι τα τελευταία χρόνια ραγδαία υποτιμούσαν με τις πολιτικές τους, στην χωρα !

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου