Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ η πέμπτη φάλαγγα;

Ο Θανάσης Κ. περιγράφει ένα εφιαλτικό σενάριο για το προσεχές καλοκαίρι. Να ξεκινήσει θερμό επεισόδιο με την Τουρκία και ταυτόχρονα το αριστερό παρακράτος που στήνει ως πέμπτη φάλαγγα ο ΣΥΡΙΖΑ με στρατολογημένους λαθρομετανάστες να επιχειρήσει εσωτερική αποσταθεροποίηση. new deal

Μοίρασε το

Ο Θανάσης Κ. περιγράφει ένα εφιαλτικό σενάριο για το προσεχές καλοκαίρι. Να ξεκινήσει θερμό επεισόδιο με την Τουρκία και ταυτόχρονα το αριστερό παρακράτος που στήνει ως πέμπτη φάλαγγα ο ΣΥΡΙΖΑ με στρατολογημένους λαθρομετανάστες να επιχειρήσει εσωτερική αποσταθεροποίηση. Δεν προβλέπει ότι θα συμβεί, αλλά σημειώνει ότι έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις.


Πρώτον, σας έγραψα ήδη για την πιθανότητα που υπάρχει η Τουρκία να ξεκινήσει «θερμό επεισόδιο», για να εξαναγκάσει την Ελλάδα να παραιτηθεί από κυριαρχικά της δικαιώματα στην ΑΟΖ. (Στο Αιγαίο και πέραν αυτού…)

Δεν σας τα γράφω μόνον εγώ. Δεν τα λέω πια μόνον εγώ.

Τα πιθανολογούν και ξένοι επίσημοι αναλυτές, αλλά τα διακηρύττει κάθε τόσο και ο… νέος υπουργός Άμυνας (και πρώην ΑΓΕΕΘΑ)!

Δεύτερον, σας έγραψα ακόμα για τα τάγματα εφόδου του «αριστερού παρακράτους» που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ – στα Εξάρχεια και όχι μόνο – και που αποτελούνται πλέον από «στρατολογημένους» και «εκπαιδευμένους» νεαρούς λαθρομετανάστες και όχι μόνο, που προκαλούν ανοικτά πια το κράτος, ξυλοκοπούν τις δυνάμεις ασφαλείας, διακινούν ανοικτά ναρκωτικά μέσα στον άβατο «χώρο κυριαρχίας» τους και καθοδηγούνται. εν πολλοίς, από τους διακινητές.

Κι αυτό, επίσης δεν το λέω μόνον εγώ. Σήμερα το ανέφερε και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη, ΓΑΠ και Παπαδήμου, αλλά και της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Το είπε ευθέως μάλιστα, ότι δεν είναι «πρόσφυγες», είναι «ξένοι, σε διατεταγμένη αποστολή»! 

Ποια ακριβώς «διατεταγμένη αποστολή»;

Δεν είπε. Αλλά, αν κάποιος ξέρει από Δημόσια Τάξη αυτός είναι ασφαλώς, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Που ήταν στο ΠΑΣΟΚ, σήμερα είναι στο ΚΙΝΑΛ, και σίγουρα δεν είναι… ακροδεξιός!

Τρίτον, η τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ, αναφέρει σήμερα ότι οι διακινητές κινητοποιούν τους λαθρομετανάστες μέσα στην Ελλάδα (προς τα βόρεια σύνορα), αλλά και μέσα στην Τουρκία προς τα σύνορα με την Ελλάδα, για να πάνε μετά στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη.

Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ η πέμπτη φάλαγγα;

Το ενδιαφέρον εδώ, είναι ακόμα και η Τουρκική εφημερίδα τους αποκαλεί «παράνομους μετανάστες» (που είναι βαρύτερο από το «λαθρομετανάστες») και αποκαλύπτει ότι είναι καθοδηγούμενοι και ότι οι τουρκικές αρχές σταμάτησαν 950 από αυτούς πριν φτάσουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα (για να περάσουν στην Ελλάδα) το περασμένο Σαββατοκύριακο!

Ακόμα και οι Τούρκοι (που μας τους στέλνουν κανονικά, εδώ και χρόνια, σε αγαστή συνεργασία με τους διακινητές) μιλάνε καθαρά πια για «καθοδηγούμενους παράνομους μετανάστες».

Μόνο εμείς, εδώ, αρνούμαστε να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Βάλτε τα, όλα αυτά λοιπόν μαζί: Και προκύπτουν ακόμα πιο εφιαλτικά σενάρια.

Φανταστείτε κάποια στιγμή – τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες, ας πούμε – να ξεκινήσει ένα θερμό επεισόδιο, ή μια χοντρή πρόκληση τύπου Ιμίων, που θα κινδυνεύει να κλιμακωθεί σε θερμό επεισόδιο (όπως πιθανολογούν πλέον πολλοί, εντός και εκτός Ελλάδος, επίσημοι και ημί-επίσημοι…)

Και τη στιγμή που κλιμακώνεται η ένταση στο Αιγαίο, φανταστείτε να υπάρξει και εσωτερική πρόκληση: να πάνε μαζικά «κατευθυνόμενοι» λαθρομετανάστες (μουσουλμάνοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους) και να καταλάβουν σταθμούς! Ενώ την ίδια στιγμή κουκουλοφόροι (ανάμικτοι ελληνόφωνοι και λαθρομετανάστες) διαδηλώνουν βίαια και καίνε τα Εξάρχεια. Ή άλλα «άβατα» – από τα πολλά που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια.

Φανταστείτε να υπάρξει ένταση και να προκύψουν αιματηρές συγκρούσεις και θύματα μέσα στην Αθήνα πριν ακόμα – ή πολύ χειρότερα, τη στιγμή – που ξεσπάει το θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο…

Και τότε η κυβέρνηση των θρασιμιών, ζητάει «διαπραγμάτευση εφ’ όλης της ύλης» για να…. «κατοχυρώσει την Ειρήνη» και να «αποφύγει την αιματοχυσία στο Αιγαίο» (αλλά και την κλιμάκωση της βίας στην Αθήνα).

Αμέσως μετά την εκτόνωση της κατάστασης (με υποχώρηση της Ελλάδας), εξαφανίζονται και οι κουκουλοφόροι από τους δρόμους, αφήνοντας πίσω τους ερείπια – ίσως και νεκρούς…

Η εθνική συντριβή ως διπλή επιτυχία

Και τότε η κυβέρνηση βγαίνει να παρουσιάζει την εθνική συντριβή ως «διπλή επιτυχία»: Καταφέραμε να εκτονώσουμε την κρίση και να αποφύγουμε την αιματοχυσία – και εντός της χώρας και εκτός…

Η Ελλάδα στο μεταξύ:

θα έχει χάσει σημαντικό μέρος των κυριαρχικών της δικαιωμάτων (στην ΑΟΖ),

θα έχει νομιμοποιήσει μεγάλο μέρος των τουρκικών προκλήσεων (οι οποίες στο μέλλον θα συνεχιστούν γιατί ολοφάνερα πια «αποδίδουν»),

θα νομιμοποιεί ταυτόχρονα και πολύ μεγαλύτερο αριθμό λαθρομεταναστών – και θα τα εμφανίζει όλα αυτά ως μεγάλες «επιτυχίες»! (Για ό,τι παραδίδει στους Τούρκους, θα υπερηφανεύεται ότι… δεν έχασε πολύ περισσότερα!)

Και θα βρεθούν, ασφαλώς, κάποιες ξένες κυβερνήσεις να συγχαρούν τον… «ειρηνοποιό Τσίπρα».

Προσέξτε: Δεν λέω ότι όλα αυτά θα συμβούν το επόμενο διάστημα. Λέω ότι έχουν δημιουργηθεί πια οι προϋποθέσεις να συμβούν!

Ανεξαρτήτως Τσίπρα πλέον…

Ο Τσίπρας έστησε τη «Πέμπτη φάλαγγα» μέσα στη χώρα. Της επέτρεψε να γίνει ανεξέλεγκτη. Κι αυτή μπορεί να εκδηλωθεί και μετά την αποχώρηση του Τσίπρα από την εξουσία…

Υπάρχουν δυνατότητες να ανοίξουν ταυτόχρονα εσωτερικά και εξωτερικά μέτωπα στην Ελλάδα. Να τη συντρίψουν!

Αναρχικοί υπήρχαν για πολλές δεκαετίες. Αλλά αυτό που ζούμε σήμερα είναι πρωτοφανές!

Ανεξάρτητο «Εξαρχιστάν» που διακηρύσσει την ανεξαρτησία τους και …προκαλεί, ΔΕΝ υπήρχε παλαιότερα. Τώρα δημιουργήθηκε…

«Τάγματα εφόδου» εκπαιδευμένων λαθρομεταναστών ΔΕΝ υπήρχαν!

Ανοικτά σύνορα δεν υπήρχαν μετά το 2012 (και μέχρι το 2015).

Το Πανεπιστημιακό άσυλο είχε καταργηθεί νομικά μετά το 2011 (και μέχρι το 2015).

Ηot spots, όπου στοιβάζονται χιλιάδες ανεξέλεγκτοι λαθρομετανάστες υπό την πλήρη καθοδήγηση των διακινητών, δεν υπήρχαν.

Έχει στηθεί πια κανονική «Πέμπτη φάλαγγα» μέσα στην χώρα, που δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει η Αστυνομία – σας τα είπαν προχθές και εκπρόσωποι των Αστυνομικών και των Ειδικών φρουρών.

Κι εμείς ασχολούμαστε, αν… ο Θεοχαρόπουλος και ο Τζουμάκας θα φέρουν ψήφους στο ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν θα φέρουν! Κανένα…

Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα πια.

Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου