Δ. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ: ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Μοίρασε το

Ο χώρος αποδείχτηκε πολύ μικρός για να φιλοξενήσει τους 1.000 και πλέον υποστηρικτές και φίλους του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος και Α’ Αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Καφαντάρη, κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο κέντρο “Μηδέν” στην Πύλο, με αφορμή την συμπλήρωση 2,5 χρόνων της (νέας) δημοτικής αρχής.

Από νωρίς δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο, με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δύναμη ελπίδας”, να πει ότι “του χρόνου την πίτα θα την κόψουμε στο δημοτικό στάδιο”!

O κ. Καφαντάρης στην σύντομη ομιλία-απολογισμό του, ευχαρίστησε όλον τον κόσμο που τον στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια, τους υποψηφίους του συνδυασμού του, τους προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους συνεργάτες, τους εργαζόμενους στον Δήμο αλλά και την οικογένειά του.

Στη συνέχεια έδωσε έμφαση στα έργα που ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και σε αυτά που έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη χρονική περίοδο, υποστηρίζοντας ότι κύριο μέλημά του είναι να βρουν δουλειά οι νέοι του Δήμου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αντιμετωπίσαμε τα καθημερινά ζητήματα των δημοτών μας και των μεγάλων προκλήσεων της αυτοδιοίκησης, που η οικονομική κρίση μας δημιούργησε. Κάναμε έργα που χρόνια είχε να δει ο τόπος μας, διεκδικήσαμε μεθοδικά και με προτάσεις οικονομικούς πόρους από την πολιτεία και τους πήραμε. Δημοπρατήσαμε και θα συνεχίσουμε και το 2017, με τα νέα έργα του ΕΣΠΑ, για να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας. Έχουμε ένα σημαντικό τεχνικό πρόγραμμα, με παρεμβάσεις σε όλες τις περιοχές της δημοτικής μας ευθύνης, ώστε να συντηρήσουμε και να αναβαθμίσουμε τις υποδομές, για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.»

Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Αιδεσιμότατος της Πύλου Πάτερ Νικόλαος, με το Δήμαρχο να δηλώνει χαρακτηριστικά ότι «μαζί θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και το 2020».

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου