ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Μοίρασε το

“Αν δεν παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει”, λέει ο σοφός λαός. Σε πιο σύγχρονη εκδοχή αν δεν στηρίξεις την ελληνική παραγωγή, θα καταρρεύσει.

Με αυτή την …αυτονόητη σκέψη προχωρήσαμε φέτος στη διοργάνωση της 7ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κορινθία 2016. Όλοι μαζί, τοπική κοινωνία και οικονομία θελήσαμε να στείλουμε ένα μήνυμα ότι μπορούμε και πρέπει να ξεφύγουμε από την μιζέρια και την απελπισία. Κυρίως, ότι μπορούμε “να στηρίξουμε ποιοτικά, επώνυμα, ελληνικά προϊόντα και επιχειρήσεις”.

Κάπως έτσι, όλοι όσοι εργαζόμαστε στο Επιμελητήριο Κορινθίας βάλαμε ένα μεγάλο στοίχημα. Να δείξουμε ότι είμαστε ζωντανοί σε πείσμα της οικονομικής κρίσης που κάθε μέρα δυναμώνει, σε πείσμα της απογοήτευσης των επιχειρηματιών που γενικεύεται. Και ήταν ένα στοίχημα που κερδίσαμε! Μια προετοιμασία άψογη και προσεγμένη σε κάθε της λεπτομέρεια, διοργανώσαμε μια εξαιρετική εμπορική έκθεση, η οποία έδωσε την ευκαιρία σε 190 εκθέτες να παρουσιάσουν, να προβάλουν, να διαφημίσουν τα προϊόντα, τις ιδέες, τις υπηρεσίες τους.

Χιλιάδες επισκέπτες μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ήρθαν στην Κόρινθο! Είδαν τα προϊόντα της κορινθιακής γης και τα δοκίμασαν μέσα από μια σειρά παράπλευρων εκδηλώσεων γευσιγνωσίας και όχι μόνο. Άκουσαν και ενημερώθηκαν για σύγχρονες τάσεις του επιχειρείν και των καλών πρακτικών από παράπλευρες εκδηλώσεις αξιόλογων ομιλητών.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα επόμενα χρόνια αρκετές από τις επιχειρήσεις της Έκθεσης θα σταδιοδρομήσουν διεθνώς, καθώς διαθέτουν όλες τις προϋποθέσεις επιτυχίας.

Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε την Έκθεση Κορινθίας ένα θεσμό που αποτελεί σημείο αναφοράς για το ελληνικό επιχειρείν. Με τη θετική παρακαταθήκη της φετινής Έκθεσης ξεκινάμε από τώρα να σχεδιάζουμε και να οργανώνουμε την επιτυχία της επόμενης…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου