Η STAR ALLIANCE ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ EBR ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΤΗΣ ΜΕΛΗ

Μοίρασε το

Η πρώτη και μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία με προορισμούς σε 190 χώρες και παρουσία σε 1.300 αεροδρόμια, με 18.450 αναχωρήσεις ημερησίως και με 28 αερογραμμές – μέλη, αποτελεί το νέο συνεργάτη του περιοδικού «European Business Review» το οποίο φέτος γιόρτασε 20 χρόνια επιτυχούς διεθνούς κυκλοφορίας.

Με την υπογραφή της συμφωνίας, το EBR είναι διαθέσιμο, τόσο σε έντυπη όσο και digital μορφή, για τα «χρυσά» μέλη της Star Alliance στα έξι κεντρικά αεροδρόμια – σταθμούς παγκοσμίως, όπου ο όμιλος διαθέτει Exclusive Lounges.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα, καθώς το αναγνωστικό κοινό του EBR διευρύνεται ακόμη περισσότερο, δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες που ταξιδεύουν στα πλέον κομβικά αεροδρόμια ανά τον κόσμο, να ενημερώνονται ενδελεχώς για το επιχειρηματικό και πολιτικό γίγνεσθαι της Ευρώπης από το ευρύ δίκτυο 2.000 συνεργατών δημοσιογράφων του EBR που διατηρεί ήδη σε 27 χώρες μέσω της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Συγκεκριμένα, η in-flight έκδοση του European Business Review θα βρίσκεται στα Exclusive Lounges των «Charles de Gaulle Airport» στο Παρίσι, «Ezeiza International Airport» στο Μπουένος Άιρες, «Galeão International Airport» στο Ρίο ντε Τζανέιρο, «Guarulhos Airport» στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, «Los Angeles International Airport» στις ΗΠΑ και «Nagoya International Airport» στη Ναγκόγια της Ιαπωνίας. Ξεχωριστά σημεία όπου οι διακεκριμένοι επιβάτες της Star Alliance απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια και ιδιαίτερη φιλοξενία.

Πρόκειται για μοναδικά αεροπορικά σαλόνια τα οποία έχουν δημιουργηθεί από διεθνούς φήμης αρχιτέκτονες, ειδικά σχεδιασμένα να αποπνέουν την αισθητική κάθε πόλης στην οποία βρίσκονται, με σκοπό να αφήνουν ανεξίτηλη την ανάμνηση του πολιτισμού κάθε χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το European Business Review μετρά ήδη πολλά μίλια διεθνούς κυκλοφορίας, αφού είχε ήδη αντίστοιχη συμφωνία για διάθεση από τα business class lounges των εταιριών Lufthansa, Swiss, Eurowings, Brussels Airlines και Austrian, δίνοντας πάντα την ευκαιρία στους επιβάτες τους να εμβαθύνουν στις διεθνείς πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις διαβάζοντας γνώμες και αναλύσεις διακεκριμένων προσωπικοτήτων από την πολιτική, επιχειρηματική και ακαδημαϊκή ζωή.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι το EBR σε διεθνές επίπεδο ταξιδεύει όχι μόνο σε κορυφαία αεροπορικά business lounges αλλά και σε συνέδρια-ορόσημα με εξειδικευμένο κοινό από την πολιτική και τις επιχειρήσεις. Ενδεικτικά, διατηρεί πολυετή συνεργασία με το European Business Summit (EBS) στις Βρυξέλλες, το International New York TimesAthens Democracy Forum, το UNEP Climate ActionSustainable Innovation Forum (COP) και αρκετά ακόμη.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που με την συμπλήρωση 20 επιτυχημένων ετών, το EBR, μια ελληνική πρωτοβουλία, κατάφερε με την εξωστρέφεια που το διακρίνει, να καταστεί ένα κορυφαίο διεθνές brand αποτελώντας ένα από τα πιο δημοφιλή και με έντονη επιρροή ευρωπαϊκά Μέσα, στον τομέα της πολιτικής, της οικονομίας και των επιχειρήσεων» σημείωσε ο εκδότης του European Business Review, κ. Χρήστος Κ. Τρικούκης.

«Μέχρι σήμερα, αποτελεί επιλογή πολιτικών ηγετών, υψηλόβαθμων αξιωματούχων και άλλων φορέων που χαράσσουν πολιτική και αναζητούν εις βάθος αναλύσεις, αξιόπιστες πηγές, επίκαιρη γνώμη και άποψη. Πλέον, την ίδια προνομιακή ενημέρωση θα απολαμβάνουν χιλιάδες νέοι αναγνώστες σε έξι σημαντικές πόλεις του πλανήτη.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου