Σ.ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ:Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ…

Μοίρασε το

Παραιτήθηκε ο κος Σ. Σταυρίδης από την ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ γιατί, κατά τα όσα γράφονται και παρά τη σιωπή του Υπουργείου Οικονομικών, χρησιμοποίησε ως μέσο μεταφοράς για να επιστρέψει από τις διακοπές το ιδιωτικό αεροσκάφος του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο κος Μελισσανίδης συμμετέχει στο σχήμα της αγοράστριας κοινοπραξίας του ΟΠΑΠ.

Εδώ ισχύουν μάλλον τα ακόλουθα: «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά οφείλει να δείχνει και ως τέτοια!».

Ως προς την τιμή πώλησης του 33% του ΟΠΑΠ και των άλλων απαξιωμένων περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου, που ετοιμάζονται προς πώληση, απλά σημειώνουμε, χωρίς σχόλια, τα όσα είπε το 2001 ο νομπελίστας οικονομολόγος ο Ζ. Στίγλιτζ για τις προς ιδιωτικοποίηση δημόσιες επιχειρήσεις:

«Οι εθνικοί ηγέτες… πανευτυχείς ξεπουλούν τις εταιρίες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και ύδατος… Θα μπορούσες να δεις πώς ανοίγουν τα μάτια τους, με την προσδοκία της μίζας του 10%, που θα καταβληθεί σε λογαριασμό τους σε μια τράπεζα της Ελβετίας, απλά και μόνο γιατί οδήγησαν… στην απαξίωση της εθνικής αυτής περιουσίας»!. (Βλ. αναλυτικότερα, http://www.gregpalast.com/the-globalizer-who-came-in-from-the-cold/)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου