ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοίρασε το

Πως γίνεται να δεσμεύσεις κορυφαίες επιχειρήσεις στο κοινό όραμα για μια Βιώσιμη Οικονομία και Κοινωνία στη χώρα μας;

Στο ερώτημα αυτό φιλοδοξούν να απαντήσουν κορυφαίοι θεσμικοί φορείς της χώρας όπως ο ΣΕΒ, το Συμβούλιο του ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, ο ΣΦΕΕ (Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας) ο ΣΕΒΤ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων), ο Όμιλος Ελληνικά Χρηματιστήρια, η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, με την πρωτοβουλία Sustainable Creece 2020 που ξεκινά στις 29 Απριλίου με ημερίδα που διοργανώνεται στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στην Αθήνα

[quote text_size=”small”]

Θέτοντας τη Βιώσιμη Οικονομία και Κοινωνία ως κυρίαρχη πλατφόρμα ενός συστηματοποιημένου διαλόγου, ο οποίος θα οδηγήσει όχι μόνο στην ανάδειξη οραμάτων και ιδεών, αλλά κυρίως στο σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων, κατάλληλων επιχειρησιακών δράσεων και μεθοδολογιών, οι εμπλεκόμενοι φορείς μαζί με τις επιχειρήσεις που έχουν ήδη υιοθετήσει πολιτικές Βιώσιμης Ανάπτυξης, στοχεύουν στη συνυπογραφή της Χάρτας για μια Βιώσιμη Ελλάδα.

[/quote]

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστής Χατζηδάκης και ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης. Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν η δομή, οι στόχοι και τα αποτελέσματα της πρωτοβουλίας. Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί η παρουσία και οι ομιλίες των κκ. Dr. Guenther Bachmann, Γενικός Γραμματέας του German Council for Sustainable Development (RNE) και Mr. Peter Bakker, Πρόεδρος του World Business Council for Sustainable Development (WBCSD). Στο δεύτερο μέρος, σε ειδικό πάνελ, θα συζητηθεί ο τρόπος με τον οποίο ο διάλογος με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία των κατάλληλων μεθοδολογιών και εργαλείων που θα υποστηρίξουν ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης σε πνεύμα κοινωνικής συναίνεσης και συνέργειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου