ΤΕΡΑΤΟΠΛΑΣΙΑ ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΩΝ

Μοίρασε το

Όλοι σχεδόν έμειναν ικανοποιημένοι με την “ολοκλήρωση” της πολύκλαυτης διαπραγμάτευσης (Σ.Σ Ακριβέστερα: ολοκληρώθηκε η περίοδος του επικοινωνιακού τακτικισμού αναμονής για την επίσημη ανακοίνωση των ήδη συμφωνημένων – προ καιρού – ανάμεσα στην Κυβέρνηση και τους δανειστές):

-Οι δανειστές επειδή επέβαλαν τους όρους τους.

-Η Συγκυβέρνηση γιατί πέτυχε να ανακοινωθεί επιτέλους το κλείσιμο /παραίνεση , όπως –όπως και να δεσμευτούν τόσο οι επόμενες κυβερνήσεις, όσο και οι γενιές.

Επειδή πίεζε πλέον ασφυκτικά ο χρόνος. Άρα … ο στόχος της επετεύχθη(;).

  • Η εσωτερική αντιπολίτευση των 53 βρήκε την ευκαιρία να διαφωνήσει … ψηφίζοντας(;).
  • Η Αντιπολίτευση αφού αποδείχτηκε πως οι δήθεν διαπραγματεύσεις οδήγησαν σε επαχθέστερα μέτρα. Κάτι που εκθέτει ανεπανόρθωτα την Συμπολίτευση. Άρα σημαντικό … πολιτικό κέρδος.(;).
  • Ο λαός εξαιτίας της χαζοχαρούμενης (προ) διάθεσης και της παραπληροφόρησης του (προ) ετοιμάζεται να προσέλθει στις επόμενες εκλογές … «ενημερωμένος» για να επιβραβεύσει εκείνους που αγωνίζονται προκειμένου να υφίσταται συνεχής και συνεπής επιδείνωση των δεινών που υφίσταται(!).

Η Πατρίδα μας βιώνει ξεχωριστές – ίσως και μοναδικές; – στιγμές απροσμέτρητης αμετροέπειας, αμέτρητης μετρομανίας, αλλά και αντισταθμικής ΑΝΤΙΜΕΤΡΟΜΑΝΙΑΣ, μετά … κοφτερού «κόφτη».

Οι μακροχρόνιες συναντήσεις /συνευρέσεις οδήγησαν σε τερατοτοκία. Προέκυψε το αποκρουστικό τερατούργημα των: «Μέτρων – Αντίμετρων».

Υ.Γ. Ένα και μόνον «Αντιστάθμισμα/ Αντισταθμιστικό» Μέτρο θα βοηθούσε: Η θεσμοθέτηση – με βαρύτατες, εξοντωτικές ποινές για τους παραβάτες και τις παραβάτισσες – της υποχρέωσης των «πολιτικών» μας να λένε α λ ή θ ε ι ε ς !!!

Συμπληρωματικά –Υποβοηθητικά: Οι υποψήφιοι πολιτευτές και βέβαια οι βουλευτές θα έπρεπε , υποχρεωτικά να περνούν από μηχανήματα ανίχνευσης ψεύδους πριν αναλάβουν καθήκοντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου