ΤΕΜΠΟ24: ΕΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΣΟ ΚΥΡΟΥΣ

Μοίρασε το

Γνώρισα το μέσο κάπου τον Μάη του 2015, με αφορμή μία εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Πάτρα, χάρη στον Απόστολο Βουλδή. Έναν εξαιρετικό και σοβαρό δημοσιογράφο, που για αρκετά χρόνια χρημάτισε και πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων.

Πρόκειται για το Tempo24, ένα site που «κτίστηκε» από μία ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων η οποία προσπαθεί να προσφέρει στην ελληνική περιφέρεια δείγματα σοβαρής δημοσιογραφίας του μέλλοντος. Σήμερα, η ομάδα αυτή γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλιά της. Και πρέπει να πούμε ότι βρίσκεται στις πρώτες γραμμές της διαδικτυακής ενημέρωσης, σε έναν χώρο απαιτητικό και ως εκ τούτου δύσκολο.

Όπως λένε δύο από τους πρωταγωνιστές της προσπάθειας αυτής, ο Απόστολος Βουλδής και ο Δημήτρης Αβραμίδης, «το εγχείρημα δεν ήταν απλό, ούτε αποφασίστηκε μέσα σε λίγες ημέρες. Ήταν ένα ραντεβού με την ενημέρωση ανθρώπων που είχαν δεκαετίες δημοσιογραφίας στην πλάτη τους και ήθελαν να προσφέρουν στο ευρύ κοινό κάτι σοβαρό, υπεύθυνο, με κλειστά αυτιά στις σειρήνες της πλασματικής ενημέρωσης».

Το πέτυχαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου