ΠΑΡΕΛΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ

Στο ακριτικό νησάκι των Αρκιών, παρέλασε μόνος του. Κρατούσε μια σημαία δυο φορές το μπόι του. Ο μοναδικός μαθητής με μοναδική δασκάλα του. new deal

Μοίρασε το

Μια νεαρή γυναίκα, δασκάλα σε μια επαρχιακή πόλη των 30 χιλ. περίπου κατοίκων, επέλεξε να παρελάσει δίπλα στους μαθητές της φορώντας ένα βραδινό φόρεμα, δηλαδή «τα καλά της».

Μόνο που το φόρεμα αυτό ήταν «μίνι».

Εξ’ αιτίας αυτού, φαντάζομαι, η φωτογραφία της δημοσιεύτηκε στα περισσότερα διαδικτυακά ΜΜΕ και έγινε «viral», σύμφωνα με την έκφραση του συρμού, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο Θεό σας τώρα. Μια γυναίκα στο δρόμο με «μίνι» το 2017, είναι είδηση; Και αυτό είναι «το νόημα της επετείου»; Το μπανιστήρι;

ΠΑΡΈΛΑΣΕ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ! ΜΕ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ

Στο ακριτικό νησάκι των Αρκιών, παρέλασε μόνος του. Κρατούσε μια σημαία δυο φορές το μπόι του. Ο ένας και μοναδικός μαθητής του δημοτικού σχολείου, με την επίσης μοναδική δασκάλα του.

Ένας μαθητής που θέλει να μάθει γράμματα, έστω και μόνος χωρίς συμμαθητές, μια δασκάλα που πηγαίνει στην άκρη του κόσμου με πενιχρό μισθό για να τον διδάξει και μια πολιτεία που πληρώνει αυτή τη δασκάλα και τα έξοδα του σχολείου από το υστέρημα όλων μας, είναι είδηση.

Δεν έγινε όμως «viral».

Γιατί χάσαμε το μέτρο και την αιδώ.

Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο του Κυριάκου Θεοδωρακάκου στο new deal

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου