ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΑΣΤΙΚΑ Ή ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ

"Η πλειονότητα της αστικής τάξης είναι παρασιτική", είπε ο Πρωθυπουργός Αναντίρρητα δεν χρήζει σχολιασμού η πρωτάκουστη θεωρία για τα ...παράσιτα new deal

Μοίρασε το

Καινοφανείς, καινότροπες απόψεις/θέσεις διατυπώθηκαν από τον κο Πρωθυπουργό, ο οποίος δήλωσε: “Η πλειονότητα της αστικής τάξης είναι παρασιτική”. Αναντίρρητα δεν χρήζει σχολιασμού η πρωτάκουστη αυτή θεωρία για τα …παράσιτα.

Οφείλουμε όμως να μην την απορρίψουμε αλλά να την κρατήσουμε, επειδή εξηγεί το γιατί η ραχοκοκαλιά αυτή της κοινωνίας βρίσκεται υπό απηνή, ανηλεή διωγμό για πρώτη φορά. (Σ.Σ λόγω της “πρώτης φοράς- και με φόρα – Αριστεράς”).

Σε ελεύθερη μετάφραση /αποτίμηση αυτό σημαίνει (τεκμαίρεται) ότι οι νυν πρωτοφανέρωτοι κυβερνώντες μας ευεργέτησαν. Αφού μας γλύτωσαν από τα παράσιτα της αστικής τάξης…

Αγνοώ ποια άλλη τάξη έχει σειρά για εξόντωση. Είναι δυσπρόσιτες και δυσερμήνευτες – ακόμη και για ειδικούς – οι προθέσεις των κρατούντων.

Ευτυχώς όμως ότι η πρεμούρα των ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΩΝ αλλαγών, αλλά και ο φόβος ότι ενδέχεται να μην υπάρξει και “δεύτερη φορά”, οδηγεί σε αποκαλυπτικές τοποθετήσεις. Ασφαλώς και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν τις προτιμήσεις του ΣΥΡΙΖΑ λόγω προέλευσης, καταβολών, ιδεοληψιών, κοκ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΆΣΙΤΑ;

Κατανοητό. Όμως οι συγκυβερνώντες ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΙ / Δεξιοί ΑΝΕΛ δεν πρέπει να αντιδράσουν; Συμφωνούν άραγε με αυτές τις κοινωνικά ανατρεπτικές απόψεις/στοχεύσεις;

Είναι δεδομένο και ηλίου φαεινότερο πως είναι αναρίθμητα τα κακώς κείμενα της κοινωνίας, πολιτείας, Κράτους. Όπως επίσης κραυγαλέα, ασυγκάλυπτη η παραδοσιακή ανικανότητα των “πολιτικών” μας.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει -ούτε είναι επιτρεπτό- να επιλέγονται λύσεις τύπου: “πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι”. Αν συνεπώς ορισμένοι αστοί παρανομούν, εκμεταλλεύονται κ. α θα πρέπει να παταχθούν και όχι να εξωπεταχτεί ο “ξενιστής” τους /η αστική -μεσαία τάξη.

Η διαχρονική επιλογή των διαφόρων ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ να προβαίνουν σε διαπιστώσεις, και στηλιτεύσεις. Δεν εξυπηρετεί κανένα και πλήττει καίρια την σοβαρότητα που οφείλουν να έχουν καθώς και την συναίσθηση της… παρασιτοκτόνου αποστολής τους. Το ΚΣ = Κομματικό Σύστημα μας πρέπει κάποτε να αντιληφθεί ότι ο ρόλος του είναι η επίλυση των προβλημάτων. Η διόρθωση των κακώς κειμένων. Η απαλλαγή από τα κοινωνικά παράσιτα. (Δεν είναι η αναφορά ή η καταγραφή τους , ούτε η αντικατάσταση / αναπλήρωση με ημέτερα ….ΝΕΟΠΑΡΑΣΙΤΑ!).

ΥΓ Αν οι εκάστοτε εξουσιαστές μας δεν κάνουν πράξη την εξόντωση /αφανισμό των διαφόρων παρασίτων, τότε θα δημιουργηθεί μια εκτεταμένη εθνοβόρος παρασίτωση. (Με βασικό επιβλαβές παράσιτο τον Κομματισμό ).

Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο του Κώστα Δημ. Χρονόπουλου στο new deal

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου