ΚΤΗΡΙΑΚΟΣ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

Μοίρασε το

Διάφορα περίεργα ακούγονται κατά καιρούς από ανώτατους αξιωματούχους του Κ.Σ (=Κομματικού Συστήματος) .

Παρουσιάζουν ιδιαίτερο , όχι τόσο ειδησιογραφικό, όσο επιθεωρησιογραφικό ενδιαφέρον.

Όπως πχ η γνώμη την οποία διατύπωσε Υπουργός περί του ποιά Σημαία (“Σ”) έχει – πρωτεύουσα αξία και ποιά δευτερεύουσα.

Η αξιολόγηση (του) γίνεται με κριτήρια ….. κτηριακά (!!!).

Ισχυρίστηκε πως οι “Σ” των δημοσίων κτηρίων δεν είναι το ίδιο με εκείνες του εμπορίου οι οποίες χρησιμοποιούνται στα μπαλκόνια των σπιτιών μας (;).

Αυτό σημαίνει πως ο καθαγιασμός της “Σ” γίνεται μόνον στα επίσημα κρατικά κτήρια (!!!…).

Επομένως, αν θέλουμε να καθαγνίσουμε τη “Σ” μας θα πρέπει να πάμε σε κάποιο δημόσιο κτήριο όπου ειδικοί ΚΑΘΑΓΙΑΣΤΕΣ /ΕΞΑΓΙΑΣΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ θα την …ευλογήσουν ώστε να αξίζει, από συμβολικής απόψεως/βαρύτητας, όσο και εκείνη των δημόσιων κτηρίων. Και -πάντως – πολύ περισσότερο από τις άλλες, παρακατιανές, του γείτονά μας.

Αν αναλογιστούμε ότι οι Κυβερνώντες δεν είναι και τόσο φανατικοί οπαδοί της ιδιωτικής πρωτοβουλίας (η οποία πουλάει “Σ” του εμπορίου) θα πρέπει να υποψιαστούμε πως προσπαθούν, με το “διαχωρισμό” των “Σ”, να τις κρατικοποιήσουν (!).

Αυτό θα οδηγήσει σε κρατικής /κομματικής προέλευσης παραγωγή “Σ” ώστε να αυξηθούν και τα κρατικά έσοδα. Τίποτα δεν είναι – ούτε λέγεται – τυχαία, ιδίως από ΚΟΜΜΑΤΟΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ Κρατιστές.

Δυστυχώς δεν έχουν – ακόμη ;- διατυπωθεί επίσημες προτάσεις για την προμήθεια των κονταριών…

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν κυβερνητικούς παράγοντες να διαπραγματεύονται την αγορά τους από το (Κράτος εν Κράτει) Κρατίδιο του

ΕΞΑΡΧΙΣΤΑΝ

Επειδή εκείνοι – οι μπαχαλάκηδες – τα διαθέτουν σε προσιτές τιμές και εμείς – το Νεοελληνικό μπάχαλο – κατορθώσαμε να διατηρούμε εξαιρετικές /προνομιακές διπλωματικές -και όχι μόνον – σχέσεις μαζί τους. (Εξάλλου συγγενείς – αδερφοξαδέρφια είμαστε, παιδιά της Μπαχαλοποίησης).

ΥΓ Αν οι Κρατούντες συνεχίσουν με την ίδια νοοτροπία = της “προοδευτικής οπισθοδρόμησης” σύντομα θα βρεθούν στα έδρανα της Αντιπολίτευσης. Εκεί θα αναρωτιούνται – όπως και η νυν Αντιπολίτευση – τι τάχα τους έφταιξε, τι πήγε στραβά και έχασαν την εξουσία. Ποιός να ξέρει άραγε!…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου