Η ΧΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η δυναμική του πρωθυπουργού στο εξωτερικό και οι άριστες σχέσεις με τους ομολόγους του δημιουργούν θετικό κλίμα στη περαιτέρω πορεία της χώρας. Ένα πολύ θετικό κλίμα για την χώρα μας στο εξωτερικό. new deal Κωνσταντίνος Μαργαρίτης

Μοίρασε το

Η δυναμική του πρωθυπουργού στο εξωτερικό και οι άριστες σχέσεις με τους ομολόγους του δημιουργούν θετικό κλίμα στη περαιτέρω πορεία της χώρας. Ένα πολύ θετικό κλίμα για την χώρα μας στο εξωτερικό.

ΘΕΤΙΚΟΙ ΟΙΩΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ

Η εξαγγελία των δεσμεύσεων του, για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης και την έξοδο από τα μνημόνια δημιουργούν κλίμα ηρεμίας και προοπτικής για τον επιχειρηματικό κόσμο.

Είμαστε σε άλλη εποχή και οι προτάσεις των πολιτικών κομμάτων θετικό είναι να συγκλίνουν, για να τελειώσει το μαρτύριο του ελληνικού λαού από τους δανειστές.

Οι διαφωνίες να εστιάζονται στη καλυτέρευση των όρων δανειοδότησης, των ελκυστικών παροχών προς τους πολίτες και της προσέλκυσης επενδυτών.

Οι μεγάλοι ηγέτες καλούνται να πάρουν αποφάσεις που δεν είναι αρεστές στο ευρύ κοινό. Aλλά στο άμεσο μέλλον με την εφαρμογή τους αναδεικνύεται η χρησιμότητά τους για τη χώρα.

ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Μακρόν. O οποίος προωθεί μια σειρά σκληρών μέτρων για να πετύχει την ανασύνταξη της Γαλλικής οικονομίας.

Η κυβέρνηση του παρουσίασε μέτρα που συμπεριλαμβάνουν τη θέσπιση ορίου στις αποζημιώσεις που καταβάλλονται σε περιπτώσεις απολύσεων που κρίνονται άδικες.

Δίνοντας πολύ μεγαλύτερες ελευθερίες στις εταιρείες όσον αφορά:

  1. Τις απολύσεις.
  2. Τις προσλήψεις.
  3. Την κατάρτιση επιχειρησιακών συμβάσεων.
  4. Και τον καθορισμό των όρων απασχόλησης.

Τα δικαιώματα των Γάλλων εργαζομένων προστατεύονται εδώ και δεκαετίες από μια ιδιαίτερα αυστηρή νομοθεσία.

Οι επιχειρηματίες έχουν καταθέσει ενστάσεις ότι ο κώδικας αποθάρρυνε τις επενδύσεις, επιβράδυνε την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο του Κωνσταντίνου Μαργαρίτη στο new deal

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου