ΧΑΡΜΟΛΥΠΗ

Μοίρασε το

Ένιωσα ένα έντονο συναίσθημα χαρμολύπης εξ αφορμής του τραγικού συμβάντος στην Εθνική Οδό. Λύπη, όχι μόνον για τον αδόκητο χαμό τεσσάρων ατόμων, αλλά και για αυτά που εκστόμισαν /εξήμεσαν μερικοί συμπολίτες μας “σχολιάζοντας” το γεγονός. Χαρά και θαυμασμό για τον σπουδαίο πατέρα και σύζυγο ο οποίος έχασε την οικογένειά του.

Μέσα από τα συντρίμμια, την απανθράκωση των αγαπημένων του προσώπων ξεπρόβαλε ένα φωτεινό παράδειγμα.

Ένα πραγματικό Μ ε γ α λ ε ί ο Ψ υ χ ή ς ! Ε ύ γ ε !

Όσοι πρόσεξαν αυτά που είπε εντυπωσιάστηκαν, έμειναν ενεοί !

Μέσα στην άφατη οδύνη του δεν καταφέρθηκε καθόλου εναντίον εκείνου που τον αποστέρησε από ό,τι πολυτιμότερο είχε στη ζωή του. Αντιθέτως, επέδειξε ασυνήθη, πρωτόγνωρη κατανόηση – για κάποιον που τρέχει οδηγώντας ένα τέτοιο αυτοκίνητο. “Και εγώ θα έτρεχα αν το είχα ” – αλλά και συμπόνοια για εκείνον που έχασε και τη δική του τη ζωή. Κάτι που προφανώς, ούτε ήθελε, ούτε επεδίωξε!

Επιπρόσθετα βρήκε την ψυχική δύναμη να συλλυπηθεί τους γονείς του !!!…..

Τι να πεις. Πως να μην θαυμάσεις. Πως να μην υποκλιθείς!

Θα τον τιμήσει άραγε η Πολιτεία και η Ακαδημία; Θα προβληθεί η συμπεριφορά του, για παραδειγματισμό, στα σχολεία, αλλά και στα ΜΜΕ;

Κυκλοφορούν άραγε τέτοιοι ξεχωριστοί πολλοί Άνθρωποι (με Άλφα κεφαλαίο) ανάμεσά μας; Δεν νομίζω.

Δυστυχώς το περιστατικό ερέθισε κάποιους συμπλεγματικούς, ιδεοληπτικούς , θολωμένους τύπους, (απλούς πολίτες και πολιτικούς) οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον (μισητό τους ) πλούτο ως αιτία (!). Το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο . Ήγειραν – ανακάλυψαν και εδώ – … Τ α ξ ι κ ό ζ ή τ η μ α ! .. Το μόνο “παρήγορο” είναι πως μάθαμε επιτέλους πως τα τροχαία τα προξενούν οι λεφτάδες. Κάτι που απαλλάσσει – λόγω παραλογισμού, ιδεοληψίας – ταξικού μίσους – όλους τους απλούς υπαίτιους τροχαίων όπως : Μεροκαματιάρηδες που περνούν με το σαραβαλάκι τους με κόκκινο και παίρνουν στο λαιμό τους ζωές αθώων . Τα παιδιά του λαού που αναβαθμίζουν (σε τούρμπο) το χιλιαράκι τους και τρέχουν σαν παλαβά και όποιον πάρει ο χάρος. Ή κάνουν με μηχανάκια κόντρες σε κατοικημένες περιοχές. Ντροπή!

ΥΓ Συλλυπητήρια θερμά στις τρείς οικογένειες.

Στον τραγικό συμπολίτη μας θα ήθελα να του ευχηθώ να ζήσει πολλά πολλά χρόνια για να τους θυμάται με Αγάπη. Αλλά και γιατί πρέπει να μείνει ανάμεσά μας. Να παραδειγματίζει μια κοινωνία παρηκμασμένη που τόσο έχει απόλυτη ανάγκη τέτοιους σπάνιους Ανθρώπους.

Κουράγιο φίλε.

Σε ευχαριστούμε πολύ!.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου