ΑΡΜΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ

Μοίρασε το

Το σαπιοκάραβο του Κ.Σ. (=Κομματικού Συστήματος) συνεχίζει το διαχρονικό του ταξίδι /κρουαζιέρα στα θολά, αχαρτογράφητα, επικίνδυνα νερά της παραπλάνησης/ αποπροσανατολισμού/ εμπαιγμού.

Ευτυχώς που προσφέρει ποικιλία γευστική στο μενού. Έτσι εκτός από την, σπεσιαλιτέ της ΠΑΛΑΙΟΔΙΑΠΛΟΚΗΣ των προηγούμενων shef του πλοίου, οι νέοι προσφέρουν ΝΕΟΔΙΑΠΛΟΚΗ.

Δυστυχώς – εδώ και αρκετά χρόνια – δεν παράγεται πολιτική. Μόνον ύβρεις, σκάνδαλα, χυδαιότητα παράγονται, αναπαράγονται και τροφοδοτούνται χάριν προσωπικών ή – και- κομματικών σκοπιμοτήτων.

Αυτός είναι ο λόγος που το Π.Σ (=Πολιτικό Σύστημα) – εκφυλιζόμενο – παρεχώρησε τη θέση του /αντικαταστάθηκε από το Κ.Σ (=Κομματικό Σύστημα). Καταστροφική εξέλιξη για τον Τόπο!

Οι πολίτες δεν επιλέγουν πλέον τους αρίστους (είδος εν ανεπαρκεία) αλλά τους …. ολιγότερο διεφθαρμένους /διαπλεκόμενους. Κατάντια!

Τα παραπάνω πιστοποιήθηκαν – για πολλοστή φορά – στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή.

1. Κράτος αδικίας.

Όλοι οι εγκληματίες προστατεύτηκαν επειδή καλύπτονται τα πρόσωπα τους από μια (τηλε-) “μπάλα”. Γιατί οι (αλληλοκατηγορούμενοι ως ψεύτες, κλέφτες , απατεώνες, μειοδότες, προδότες, διαφθοροδιαπλεκόμενοι κ.α …) ΕΘΝΟΓΟΝΕΙΣ δεν προστατεύονται εξίσου /ανάλογα; Τι συμβαίνει; Έχασαν την … μπάλα των προσωπικών δεδομένων οι κ. κ του ΕΣΡ: και τους αδικούν;

2. Ακατάλληλη – ασύμφορη (από εισπρακτικής πλευράς) η ώρα μετάδοσης, δεδομένου ότι ο ανταγωνισμός δεν σχετίζεται μόνον με την ένταση του ξεκατινιάσματος, αλλά και με το χρόνο μετάδοσης.

Αφού επιμένουν να συναγωνιστούν – χάριν τηλεθέασης- τα γνωστά “ΚΑΤΙΝΑΔΙΚΑ” θα πρέπει να μην συνεδριάζουν τόσο αργά.

Έχουν τις προϋποθέσεις, το υλικό με τα άπλυτα (… των άλλων και αλλήλων) απλωμένα στα έδρανα και στην έδρα ομιλίας της Βουλής.

3. Καρκινοβασία

Γιατί επιλέγουν την καρκινοβασία ως την ενδεδειγμένη, ταχεία, πορεία προς τα εμπρός; Πότε επιτέλους θα τιμωρήσουν τους ενόχους, θα αυτοκαθαρθούν και θα πάψουν να κοιτάζουν προς τα πίσω;

4. Υποκρισία.

Καμώνονται / δήθεν απορούν οι εξουσιαστές επειδή ο κόσμος δεν τους έχει σε καμία εκτίμηση, ενώ πασχίζουν για το καλό του (;).

Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τους λόγους που δεν πάμε καλά, αφού (οι μεν) έχουν ήδη εξηγήσει το πόσο φταίνε οι άλλοι (οι δε).

ΥΓ Το ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΑΦΟΣ κλυδωνίζεται από τα κύματα των προβλημάτων. Οι – εκάστοτε/περιστασιακοί – κουμανταδόροι /κυβερνήτες, κυβερνώντες αντί να πετάξουν στη θάλασσα το έρμα/σαβούρα/λαμόγια, επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν (κομματικά) κομπρεσέρ προκειμένου να ανοίξουν τρύπες ώστε να βουλιάξουν (μόνον;) οι …αντίπαλοί τους!!!…

Τελικά βουλιάζει αύτανδρο το σκάφος. Κανείς δεν γλυτώνει. Ούτε οι “χρήσιμοι, ηλίθιοι”, ή οι ” άχρηστοι και αχρείαστοι βλάκες” καπετανέοι ούτε το τσούρμο των άβουλων χειροκροτητών , καθώς και οι επιβαίνοντες ταξιδιώτες. (Σ.Σ Κάποιοι επειδή πάσχουν από ιδιωτεία =πλήρη διανοητική καθυστέρηση και άλλοι λόγω ευπιστίας παρασύρθηκαν και διάλεξαν το σαπιοκάραβο του κομματισμού για το ουτοπικό ταξίδι μιας καλύτερης ζωής πληρώνοντας βαρύτατο τίμημα)!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου