ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ Ή ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ”;

Μοίρασε το

Πάντα υπάρχει ενδιαφέρον (και δεν εννοώ το επαγγελματικό, των ΜΜΕ) για τις δηλώσεις , μισόλογα, υπονοούμενα, συμφραζόμενα, απειλές – συνήθως όψιμες ή ήκιστα γενναίες – των δημοσίων προσώπων.

Πρόσφατο το χαρακτηριστικό παράδειγμα πρώην Υπουργού, παρ’ ολίγον Πρωθυπουργού, τέως εγκλείστου των φυλακών και νυν “ελεύθερου”.

Ο περι ου ο λόγος κύριος εξερχόμενος του σωφρονιστικού (… αστειεύομαι) καταστήματος τον Μάιο εκτόξευσε συγκεκαλυμμένες απειλές. Προϊδέασε το κοινό και τους πρώην συντρόφους του στη διακυβέρνηση, το κόμμα, καθώς και την διαφθοροδιαπλοκή, ότι δεν θα σιωπήσει.

Μάλιστα ονομάτισε /έδειξε δύο π. Πρωθυπουργούς ως υπεύθυνους(!). Βέβαια δεν κόμισε γλαύκα εις Αθήνας.

Τα γεγονότα είναι γνωστά, οι βαλίτσες με τα χρήματα δεδομένες, παραδομένες στο “Kίνημα”/Kόμμα και επισήμως παραδεδεγμένες από τον ίδιο τον κομιστή τους, ο οποίος συμπτωματικά (;) ήταν το δεξί χέρι του τότε Πρωθυπουργού και κρατούσε, με το – ελεύθερο αριστερό , τις “υλικές αποδείξεις διαφάνειας και ενάρετης συναλλαγής”.

Όμως γιατί τώρα;

Αφού ο ίδιος ενεπλάκη στην διαφθοροδιαπλοκή, τις μίζες, τον τρυφηλό βίο, τον αδικαιολόγητο πλουτισμό, κάτι που αποδείχτηκε και για το οποίο καταδικάστηκε.

Μια, πειστική, απάντηση θα ήταν ο συνήθης καιροσκοπισμός των πολιτικάντηδων, οι οποίοι συνηθίζουν να εξαντλούν τα χρονικά περιθώρια με την ελπίδα πως οι συνυπεύθυνοι σύντροφοί τους θα τους συντρέξουν (προκειμένου να μην μπλέξουν και οι ίδιοι) ώστε να πέσουν στα μαλακά.

Στην περίπτωση αυτή όμως το πράγμα στράβωσε άσχημα και πλήρωσε το τίμημα /μάρμαρο μόνον ένας, ο ίδιος.

Τώρα λοιπόν είτε από αγανάκτηση, εκδίκηση, ή φόβο για τυχόν συνέχιση /επανάληψη της φυλάκισης, καθώς και της κατακραυγής αποφάσισε να μιλήσει.

Απορία: είναι όντως αποφασισμένος να το πράξει, ή απλώς απειλεί προκειμένου να επιτύχει να αποφύγει τα χειρότερα;

Φαντάζομαι πως μάλλον κάτι θα αποκαλύψει, πέραν των απειλών περί αποκαλύψεων.

Πράγματι δύο μήνες μετά σε συνέντευξη του, αφού ισχυρίστηκε ότι δεν δωροδοκήθηκε και ουδέποτε έβαλε το δάχτυλο στο μέλι (Σ.Σ Πού το έβαλε άραγε γιατί βρωμάει η υπόθεση ) αποκάλυψε ότι οι δύο σύντροφοι του, π. Πρωθυπουργοί του έκαναν βρώμικο πόλεμο. (Σ.Σ άλλοι …βρωμεροί δάκτυλοι;) .

Τέλος η σύζυγός του και ο ίδιος θεωρούν τον “καταλληλότερο” π. Πρωθυπουργό ως “νονό” (;).

Το ευτράπελο είναι η δήλωση του: “Θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει τίποτα άλλο (Σ.Σ Εκτός από τον φόβο επανεγκλεισμού του στις φυλακές;).

ΥΓ Μακάρι να συνεχίσει και να δώσει τεκμηριωμένα πλήρη στοιχεία ώστε να αποκαλύφθουν και οι συνένοχοι του. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε να διαβιούμε σε ένα σάπιο βορβορώδες περιβάλλον που δημιούργησε – και συνεχίζει – το Κ.Σ = Κομματικό Σύστημα!.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου