ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ: ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΩΣ;

Επικήρυξη "Αυτός είναι ο φασίστας" Ο Άγγελος Συρίγος δεν κινδυνεύει από τις "οργισμένες Συλλογικότητες" αλλά από τους απαθείς (sic) "Αρμοδίως Αναρμόδιους" εξουσιαστές μας. new deal Κ.Δ. Χρονόπουλος

Μοίρασε το

Wanted Dead or alive (καταζητείται νεκρός ή ζωντανός), ο Άγγελος Συρίγος ή απλώς διασυρμένος /πομπεμένος/εξευτελισμένος;

Ειλικρινά δεν έχω πολυκαταλάβει το …”μεγάλο κρίμα /έγκλημα /ατόπημα” στο οποίο υπέπεσε ο Καθηγητής Άγγελος Συρίγος με συνέπεια να ενοχλήσει τις ….φιλήσυχες “Συλλογικότητες”, που – υποχρεώθηκαν;- να τον .. “επικηρύξουν(;)”.

Πάντως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, κάτι (πρέπει να) έκανε. Βέβαια – στον Τόπο μας – όταν δεν υφίστανται, τότε βάζουμε μπουρλότο και αποκτούμε /απολαμβάνουμε και τα δύο (!).

Πολλοί καταφέρονται -δικαίως – εναντίον εκείνων οι οποίοι προβαίνουν σε βίαιες πράξεις σε πανεπιστημιακούς δασκάλους που δεν τους είναι αρεστοί. Κατανοητό.

Το ακατανόητο είναι το τί – ΔΕΝ – κάνουν οι (εκάστοτε) υπευθυνοανεύθυνοι “αρμόδιοι” κρατικοί φορείς και κυβερνώντες, ώστε να προστατεύσουν τους σ τ ο χ ο π ο ι η μ έ ν ο υ ς /δ ι κ α ι ω μ έ ν ο υ ς /α π ε ι λ ο ύ – μ ε ν ο υ ς /προπηλακιζόμενους /καταχειριζόμενους απροστάτευτους πολίτες.

Γιατί τάχα πληρώνονται οι Πολιτικοί, οι Αστυνομικοί, οι Δικαστικοί, οι των Αρχών προστασίας κ.ο.κ; Τι παριστάνουν; Τους έμμισθους παρατηρητές των γεγονότων;

Έχουν στοιχειώδη επίγνωση το που θα οδηγηθούμε αύριο /μελλοντικά αν συνεχιστεί αυτή η μπαχαλοποίηση, ο ευτελισμός, ο εξευτελισμός, ο τραμπουκισμός, η τρομοκράτηση , η βία;

Από που κατέβηκαν και προς τα που (το ) πάνε;

Τι είδους ανοχή και μέχρι ποιού σημείου, μήπως “του μη παρέκει” σκοπεύουν να εξαντλήσουν; Και για ποιό άραγε κοινωνικό όφελος;

Τι είδους κοινωνία θέλουν;

Απόλυτα συμφωνώ με την προστασία των (όποιων;) δικαιωμάτων των διαφόρων μειοψηφιών, αλλά και ατομικά του κάθε συμπολίτη μας.

Ο ΣΥΡΊΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;

Αλλά όχι εις βάρος των πλειοψηφιών, της προστασίας ατομικά και συνολικά των υπολοίπων μελών της κοινωνίας μας. Έχουν δικαιώματα ασφαλώς. Έχουμε όμως και εμείς. Και ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος, ο καθένας.

Αυτά ποιός τα προστατεύει; Ορθότερα: Γιατί δεν τα προστατεύουν οι καθ ‘ ύλην αρμόδιοι;

Μου είναι (σε προσωπικό καθαρά επίπεδο, το τονίζω) παγερά αδιάφορο αν κάποιοι εξουσιαστές ψηφοθηρούν ή διακατέχονται από εμμονές, ιδεοληψίες, ή περίεργες συμπάθειες προς περιθωριακής αντίληψης αντικοινωνικά άτομα.

Δικαίωμά τους. Αλλά δεν κάνουν για την δουλειά για την οποία το εκλογικό σώμα τους εξέλεξε/επέλεξε. Αν μάλιστα συνεχίσουν, τότε καθίστανται, όχι μόνον υπεύθυνοι, αλλά κυρίως – επικίνδυνοι!

Ο κ. Συρίγος δεν κινδυνεύει από τις “οργισμένες Συλλογικότητες ” αλλά από τους απαθείς (sic) “Αρμοδίως Αναρμόδιους” εξουσιαστές μας.

Υ.Γ. Υποψιάζομαι πως πολλοί αναγνώστες θα “κολλήσουν ” /αποδώσουν τον τίτλο του άρθρου “Wanted” στους τελευταίους , επειδή τους ταιριάζει γάντι. Δεν θα ήθελα να διαφωνήσω μαζί τους!

Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο του Κώστα Δημ. Χρονόπουλου στο new deal

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου