ΧΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ …ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ

Μοίρασε το

Τι συμβαίνει τελικά; Τι κρύβεται πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία των δυο νεαρών έξω από τα Γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, μέλη της οποίας φέρονται να ήταν οι δύο εκτελεσθέντες; Είναι μήπως σε εξέλιξη κάποια ευρύτερη προβοκάτσια που θέλει να βυθίσει την χώρα σε ένα κύκλο αίματος, να αποσταθεροποιήσει πλήρως το ήδη κλονισμένο πολιτικό σύστημα και να γονατίσει ολοκληρωτικά την χώρα;  Είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών και περίεργα κυκλώματα της νύχτας; Είναι τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα; Είναι πράξη αντεκδίκησης για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα; Είναι προσπάθεια ναζιστικών ακραίων ομάδων να στήσουν ένα κύκλο αίματος για έλθουν στην επιφάνεια και πάλι; Είναι «ξένος δάκτυλος» την ώρα που σκληραίνει το παιχνίδι με την Τρόϊκα για να εκτεθεί η χώρα;

Για την ώρα κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς  κρύβεται πίσω από αυτή την εν ψυχρώ εκτέλεση , τι παρασκήνιο υπάρχει και κυρίως γιατί αυτή την ώρα , σε αυτό το σημείο και με αυτό το πολιτικό κλίμα το χτύπημα . Αν είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών από δουλειές της νύχτας  ή κάτι αντίστοιχο , τότε ναι μεν υπάρχουν 2 νεκροί που ζητούν απόδοση δικαιοσύνης , διαφορετικά οι εξελίξεις θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένες .

Για όλους αυτούς του λόγους οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές , η αντιτρομοκρατική κ.α οφείλουν πολύ γρήγορα να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση και να οδηγήσουν τους υπεύθυνους του φονικού ενώπιων της Δικαιοσύνης. Δυστυχώς αν δεν ξεκαθαρίσει ταχύτατα αυτή η υπόθεση , πιθανά να υπάρχουν πολλές παρενέργειες και  να [πλανώνται σκιές οι οποίες θα δημιουργούν ανεπιθύμητες καταστάσεις.
Οι πολίτες , η κοινωνία , το σύνολο του Πολιτικού κόσμου , οφείλουν να αντιμετωπίσουν ψύχραιμα την όλη υπόθεση και με κάθε τρόπο να αποτρέψουν «θερμοκέφαλες ενέργειες».

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ…ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Δύο νεαροί άνδρες, ηλικίας 22 και 26 ετών, έπεσαν νεκροί στις 19.20 στο Ν. Ηράκλειο, μετά από πυροβολισμούς δύο αγνώστων ανδρών, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Τρίτος άνδρας, 29 ετών, παλεύει για τη ζωή του σε Νοσοκομείο.

Τα θύματα είναι ενεργά μέλη της Χρυσής Αυγής.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα Honda Varadero προσέγγισαν τα θύματα και συγκεκριμένα τρία άτομα που ήταν έξω από τα γραφεία της Χ.Α. στη λ. Ηρακλείου 420.

Ο συνεπιβάτης τους γάζωσε, πιθανότατα με καλάσνικοφ.

Oι δυο σκοτώθηκαν επιτόπου, με πλήγματα στο θώρακα και στο κεφάλι, ενώ ο τρίτος τραυματίστηκε βαριά και διακομίσθηκε στο “Γενικό Κρατικό Γ. Γεννηματάς”.

Οι δύο νεκροί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο “Αγία Όλγα”.

Το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με το Mega, ανέφερε ότι ο δεύτερος νεκρός κατέληξε στο Νοσοκομείο, όπου διακομίσθηκε βαριά τραυματισμένος.

Το χτύπημα φέρεται να έγινε από κοντινή απόσταση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ στον τόπο της αιματηρής επίθεσης βρίσκονται ανώτατοι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ και στελέχη της ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση.

Επίσημα την υπόθεση αναλαμβάνει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, γεγονός που σημαίνει ότι η δολοφονία των δύο νεαρών είναι αποτέλεσμα τρομοκρατικής ενέργειας.

Στην περιοχή έσπευσαν βουλευτές της Χ.Α., μεταξύ των οποίων και η κόρη του Ν. Μιχαλολιάκου, Ουρανία.

Επί τόπου έχουν συγκεντρωθεί επίσης οπαδοί του κόμματος που φωνάζουν συνθήματα.

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

“Μία μοτοσικλέτα με δύο κρανοφόρους τρομοκράτες σταμάτησε μπροστά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την ώρα που το γραφείο λειτουργούσε και αρκετός κόσμος βρισκόταν στην είσοδο.

Ο συνοδηγός κατέβηκε και εκτέλεσε εν ψυχρώ από απόσταση μισού μέτρου δύο νέα παιδιά 22 και 26 ετών.

Πριν αποχωρήσουν οι τρομοκράτες πυροβόλησαν και πάλι τα παιδιά που κείτονταν στο έδαφος νεκρά. Άδειασαν στην κυριολεξία τα όπλα τους πάνω τους. Άλλος ένας συμπολίτης μας τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα. Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα.

Το χτύπημα ήταν τυφλό και οι εγκληματίες είχαν στόχο να εκτελέσουν όποιον βρισκόταν την ώρα εκείνη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει αστυνομική φύλαξη των γραφείων, καθώς είχαν δεχθεί απειλές, αλλά η προδοτική συγκυβέρνηση Σαμαρά την αρνήθηκε!”.

Η Χ.Α. στην ανακοίνωση της εξαπολύει πυρά εναντίον της κυβέρνησης και των ΜΜΕ.

Ενημέρωση Σαμαρά

Ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς ενημερώνεται διαρκώς από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια.

Σε ανακοίνωση του ο Ν. Δένδιας τονίζει: “Εκφράζω την οδύνη μου για τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων. Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων. Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία”.

«Οι δολοφόνοι, όποιοι και αν είναι, θα αντιμετωπιστούν αμείλικτα από τη Δημοκρατία μας, τη Δικαιοσύνη και ενωμένη την ελληνική κοινωνία. Ας το γνωρίζουν οι πάντες αυτό» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
«Το σημερινό αποτρόπαιο γεγονός της δολοφονίας νέων ανθρώπων επιβάλλει την ομόθυμη και απόλυτη καταδίκη της βίας από το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας» τόνισε το ΠΑΣΟΚ.

«Η σημερινή δολοφονία δημιουργεί κλίμα αποσταθεροποίησης και στοχεύει στη δημοκρατία. Πρέπει να τύχει της απόλυτης καταδίκης, καθώς και της ηθικής, ιδεολογικής και πολιτικής απομόνωσής της» τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η αποψινή επαγγελματική δολοφονία, όποιοι κι αν είναι από πίσω, πλήττει τη δημοκρατία, την κοινωνία, τη χώρα. Τρέφει και δεν χτυπά τον φασισμό» σχολίασε μέσω Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Κάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, και κάλεσε «σε ενότητα, ομοψυχία και εθνική αντίσταση».

Το ΚΚΕ καταδίκασε την επίθεση, τονίζοντας ότι «δημιουργεί πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τα κίνητρα και τους σκοπούς που υπηρετεί».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου