Φ.Ο.Β.Ο.Σ-DELIVERY ΒΙΑΣ

Μοίρασε το

Αυτό που πάθαμε ως λαός είναι ότι ταΐσαμε το φάντασμα που έρχεται να μας καταβροχθίσει. 

Ακόμα και τη κλοπή τη νοιώθουμε ως delivery βίας. Η κοινωνική ανηθικότητα έχει πάρει μια δυναμική, ξεφεύγοντας από τον έλεγχο ακόμη και αυτών που την πυροδότησαν με την απάθειά τους.Ακόμη και ο Φ.Ο.Β.Ο.Σ, μεταφράζεται σε Φανταστική Οντότητα Βάση Οργανωμένου σχεδίου!

Κατά τα άλλα το Κράτος με τα στίγματα της διαφθοράς της Αναξιοκρατίας και του τυχοδιωκτισμού απλώνει το χέρι και ως επαίτης ζητιανεύει χρόνο και υπομονή από τους μπερδεμένους πολίτες του.

Είμαστε πια μια κοινωνία που δεν μπορεί να συνεννοηθεί. Ο κοινωνικός στίβος φαντάζει ως άναρχη αρένα που επιστρέφει στο δίκαιο της πυγμής. Το αυτοκαταστροφικό στοιχείο στη Χώρα μας συντρίβει περισσότερο τη ζωή των νέων από κάθε άποψη. Ακόμα και οι οργανωμένες ομάδες των νέων της άκρας δεξιάς λειτουργούν εκμεταλλευόμενες αυτή τη λογική του παραλόγου.

Οι νεοναζί νέοι, οι Skinhead, περνάνε από μια αυστηρή διαδικασία μύησης που ως πυρήνα έχει την λογική ότι αυτοί είναι τα αντισώματα της κοινωνίας ως οργανισμού και πρέπει να ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ σε οτιδήποτε. Χωρίς αυτούς ως αντισώματα ο οργανισμός (κοινωνία) καταλήγει στο ΑΙDS.

Πρέπει δηλαδή να καταστρέφουν στη μάχη και το ίδιο το εγώ τους. Έτσι το φάντασμα που ταΐσαμε τρέφει τα ίδια τα παιδιά μας καταστρέφοντας την ίδια τη φυσική μας κατάσταση, την ανθρώπινη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου