“ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΒΑΣΚΑΘΟΥΜΕ!”

Μοίρασε το

Η Κυβέρνηση φαίνεται πως απέφυγε το ….. “φτύσιμο”.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο νυν Πρόεδρος της Βουλής, αυτό οφείλεται στο ότι δεν θέλει να αναφερθεί στην προκάτοχό του, επειδή κάτι τέτοιο θα ανάγκαζε τους πολίτες να τους …..φτύσουν (!).

Από ποιούς άραγε κρύβουν (από ευγένεια, σκοπιμότητα, φόβο ή καιροσκοπισμό, αδιάφορο είναι) την πραγματικότητα οι ΕΘΝΟΓΟΝΕΙΣ μας;

Από τον εντολοδόχο τους λαό;

Και βάσει ποίων στοιχείων, δεδομένων, πληροφόρησης οι πολίτες αύριο θα (ξανα)εκλέξουν κάποιον ή κάποια; Τι είδους διαστροφή πολιτικάντικη είναι αυτή;

Ο λαός – απληροφόρητος και παραπληροφορημένος ως προς το ποιόν τους – πως θα επιλέξει τους άξιους;

Και τι νόημα έχουν τα συγκαλυπτικά μισόλογα;

Δεν αναφέρονται, λέει, στα κουσούρια / ελαττώματα / μειονεκτήματα/ κάποιου , γιατί, αν το πράξουν, τότε – οι πολίτες- θα τους …..φτύσουν!…..

Δηλαδή δεν αναφέρονται στα αρνητικά, αλλά τα …… φωτογραφίζουν (!).

Προφανώς οι εξουσιαστές μας δεν θεωρούν ότι υποχρεούνται να ενημερώνουν τους εντολείς / εντολοδόχους τους.

Άλλοτε πάλι, όπως συνέβη πρόσφατα στη Βουλή, καταφεύγουν σε ανακρίβειες ή και εσκεμμένα χονδροειδή ψεύδη.

Θυμίζω ότι στην πρόσφατη Συνεδρίαση του Κοινοβουλίου για τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες υπήρξαν – από τα κόμματα- εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις ως προς το τι ισχύει σε άλλες χώρες της Ε.Ε.

Ακούγοντας τη συζήτηση οι πολίτες μπερδεύτηκαν επειδή δεν γνώριζαν ποιός ψεύδεται ασυστόλως και ποιός είναι ειλικρινής.

Δυστυχώς οι πολίτες και (το υφιστάμενο, και ευφημιστικά αποκαλούμενο: Κράτος) το Κράτος θυμίζουν ένα αταίριαστο, αφύσικο, αλληλομισούμενο ζευγάρι καταδικασμένο να συνυπάρχει.

Oρισμένοι ταγοί, προκειμένου να εξαπατήσουν τους ιθαγενείς, προσφέρουν: ” Συμβόλαια με τον λαό”. Κάτι που ενοχλεί τους μη ΚΟΜΜΑΤΟΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ πολίτες.

ΥΓ Μήπως θα πρέπει να προχωρήσουν οι νομοθετούντες σε ένα “Σύμφωνο Συμβίωσης” που θα αφορά στην ειλικρινή σχέση/ συνύπαρξη εξουσιαστών και εξουσιαζόμενων;

Η ομαλή, φυσιολογική, συνύπαρξη Κράτους και πολιτών, μας αφορά όλους εμάς, τα παιδιά μας, τις επερχόμενες γενιές, τον Ελληνισμό!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου