ΤΟ ΠΕΔΙΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ

Μοίρασε το

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (ΠΕΔιΣ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, έχει θεσπίσει τη χορήγηση Βραβείων ΠΕΔιΣ για να επιβραβεύσει τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος, που οποίοι διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Στο πλαίσιο των βραβείων αυτών, έχει ανοίξει μια ηλεκτρονική ψηφοφορία όπου μπορεί να συμμετέχει όποιος επιθυμεί. Μια από τις κατηγορίες των βραβείων είναι και του Ελληνα διεθνούς ανταποκριτή, κατηγορία στην οποία συμμετέχουν οι: Γιάννης Μπεχράκης, Πάνος Χαρίτος, Αριάνα Φερεντίνου, Μαρία Ζαχαράκη και Πέτρος Παπακωνσταντίνου.

Η επιλογή των ανταποκριτών που τέθηκαν σε ψηφοφορία, έγινε με βάση την ενεργή παρουσία τους στη καρδιά διεθνών εξελίξεων και εμπόλεμων ζωνών για το έτος 2013 και συγκεκριμένα στα γεγονότα σε Συρία, Τουρκία και Αίγυπτο.

Για να ψηφίσετε πατήστε εδώ.

Λίγα λόγια για τα βραβεία ΠΕΔιΣ

[quote text_size=”small”]

Τα Βραβεία ΠΕΔιΣ έχουν στόχο την ανάδειξη του συσχετισμού της θεωρητικής κατάρτισης με την εμπειρική γνώση και την ενίσχυση της σύνδεσης του Τμήματος με την αγορά εργασίας και ευρύτερα την ελληνική κοινωνία. Σε αυτό το πλαίσιο το τμήμα θεσπίζει και βραβεία ειδικών κατηγοριών με στόχο την αναγνώριση και ανάδειξη του έργου φορέων και δρώντων σε συναφείς τομείς με το γνωστικό αντικείμενο του Τμήματος.

[/quote]

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η βράβευση κάθε χρόνο μιας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) για την προσφορά και στήριξη ευπαθών ομάδων συνανθρώπων μας και ενός ανταποκριτή στο εξωτερικό για τη συνεισφορά του στη αντικειμενική, σφαιρική και χωρίς προκαταλήψεις ενημέρωσή για διεθνείς σημαντικές εξελίξεις.

Το 2014, πρώτη χρονιά χορήγησης των Βραβείων, η επιλογή των υποψηφίων προς βράβευση ανταποκριτών στο εξωτερικό και ΜΚΟ έγινε από Επιστημονική Επιτροπή που συστάθηκε στο Τμήμα ΠΕΔιΣ, ενώ η τελική επιλογή θα γίνει κατόπιν ανοικτής ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο των Βραβείων ΠΕΔιΣ και παρακολουθείστε όλες τις εξελίξεις σχετικά με τα βραβεία ΠΕΔιΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου