ΣΥΝΤΑΙΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΑ

Μοίρασε το

Οι ατυχείς προσπάθειες συνταιριάσματος των αταίριαστων, οδηγεί σε κοινωνικές αναταράξεις και συγκρούσεις.

Δεν πρόκειται ποτέ οι αποκλίνουσες στοχεύσεις /επιδιώξεις να γίνουν συγκλίνουσες ή να ταυτιστούν.

Είναι εντελώς διαφορετικός ο δρόμος που ακολουθούν οι εξουσιαστές και οι δανειστές (= να βγαίνουν τα νούμερα /αριθμοί) από εκείνον της επιβίωσης – ή και αξιοπρεπούς διαβίωσης – των εξουσιαζόμενων.

Προδήλως, τα δύο μέρη αναζητούν διαφορετικά πράγματα.

Επομένως είναι αδύνατον να βρουν ………. το ίδιο πράγμα.

Αν αυτό δεν γίνει κατανοητό – και βέβαια δεν γίνουν προσπάθειες σύγκλισης – τότε εσαεί θα απορούμε, θα συζητούμε, θα συγκρουόμαστε.

Η παραδοχή της παραπάνω διαπίστωσης/ διάγνωσης του αιτίου του ζητήματος είναι εκ των ων ουκ άνευ προϋπόθεση ώστε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για κοινή πορεία ευημερίας.

Απαιτείται:

-Πολιτική, πρωτίστως, αλλά και κοινωνική βούληση.

– Συνειδητοποίηση του γεγονότος πως οι αριθμοί /νούμερα είναι εργαλείο εξυπηρέτησης των ανθρώπινων αναγκών, και όχι αυτοσκοπός.

Είναι απαράδεκτο η αριθμολαγνεία, η αριθμοενασχόληση να οδηγούν σε ανθρωποεξόντωση!

– Πρυτάνευση του δικαίου, της ισονομίας, της ισοπολιτείας και του ανθρωπισμού. Δεν προάγεται η κοινωνική συνοχή και το ευ ζην με ανισότητες, αδικίες, εξαιρέσεις, “ημέτερους” και αυθαιρετούντες άπληστους /άρπαγες. Ούτε βέβαια με κομματικές ταμπέλες, ιδεοληψίες, ΚΟΜΜΑΤΟΑΛΛΟΙΘΩΡΙΣΜΟ ή ΚΟΜΜΑΤΟΠΛΗΓΙΑ.

– Παραθεώρηση και περιθωριοποίηση όλων των πονηρών του Π.Ο.Μ (=ΠολιτικοΟικονομικοΜιντιακό) Κατεστημένου.

– Αφύπνιση των ιθαγενών /εξουσιαζόμενων ώστε να μην πέφτουν – διαχρονικά θύματα των ψευδολόγων, των εκμεταλλευτών, των αδίστακτων.

Να παύσουν, επιτέλους, να παρασύρονται από όσους τους τάζουν λαγούς με πετραχήλια, καθρεφτάκια, χάντρες, καλύτερη ζωή.

– Να μην εκτονώνεται ο κόσμος με το να βρίζει και να καταριέται αυτούς που, ο ίδιος , ψήφισε (;). Να τους καταδικάζει, τιμωρεί οριστικά και αμετάκλητα. Να μην τους δίνει ξανά και ξανά ευκαιρίες …. μήπως και τα καταφέρουν. Τι άραγε μπορούν να καταφέρουν οι αδύναμοι, ανίκανοι, ψεύτες, πολιτικοί απατεώνες;

Το μεγαλύτερο μέρος (συν)ευθύνης αναλογεί / ανήκει στο λαό. Και θα πρέπει κάποτε να την αναλάβει. (Δεν φταίνε μόνον οι πολιτικάντηδες).

– Αναζήτηση : Ι σ ο δ ύ ν α μ ω ν Α ν θ ρ ω π ι ά ς (Αντί Ισοδύναμων ισοσκελισμού και συμφωνίας αριθμών).

ΥΓ Αν δεν προτάξουμε τους Ανθρώπους, αλλά τους “αριθμούς”, τότε οι τελευταίοι θα είναι όντως πολύ χρήσιμοι , αλλά μόνο για καταμέτρηση των δυστυχισμένων, των λιμοκτονούντων και των αυτοκτονούντων συνανθρώπων μας !!!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου