ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ

Μοίρασε το

Πιστεύω ότι η Κυβέρνηση από την διαρροή της απόφασης του ΣτΕ μέχρι και την έκδοσή της είχε όλο το χρόνο να μελετήσει, να αποφασίσει και να σχεδιάσει το τι θα κάνει σχετικά με τις αποφάσεις του ΣτΕ που δικαίωναν τα εν ενεργεία και αποστρατεία στελέχη των Ε.Δ και των Σ.Α.

Αυτή μου η άποψη εδράζεται στο ότι δεν μπορεί κάποιος που κυβερνά, να έχει υπ’ όψη του μια τόσο σοβαρή πληροφορία και να παραμένει απαθής αναμένοντας την επίσημη επιβεβαίωση.  Ενισχυτικό αυτής της άποψης αποτελούν τα παιχνίδια των κυβερνητικών διαρροών για τους πιθανούς τρόπους αντιμετώπισης που ζήσαμε όλο αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτόν τον συλλογισμό, από την ημέρα της δημοσίευσης των αποφάσεων, έχει αρχίσει η εφαρμογή ενός καλοδουλεμένου σχεδίου με στόχο την μη εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ ή μάλλον την εφαρμογή τους κατά το δοκούν και πάντως όχι επ’ ωφελεία μας αλλά εις βάρος μας.

Εδώ θα ήθελα να προλάβω την ερώτηση του καλόπιστου « μα  γιατί ;; τι έχει η Κυβέρνηση εναντίον των ε.ε και ε.α στελεχών των Ε.Δ και των Σ.Α ;;;» και να του πω ότι μπορεί να μην έχει κάτι εναντίον μας, αν και με τις μέχρι σήμερα ενέργειες τους οι μνηνονιακές Κυβερνήσεις έχουν δείξει ακριβώς το αντίθετο (αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθούμε και θα ασχοληθούμε ξεχωριστά), αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν το θέμα της υλοποίησης αυτών των δικαστικών αποφάσεων που αφορούν τα στελέχη των Ε.Δ τα οποία έχουν και περιορισμένες δυνατότητες αντίδρασης, θα αποτελέσει την απάντηση της Κυβέρνησης προς όλες τις κοινωνικές ομάδες που ελπίζουν. Θα είναι το δείγμα γραφής της πυγμής και της Κυβερνητικής ισχύος.

[quote text_size=”small”]

Το μήνυμα, κατά τους κυβερνώντες, πρέπει να είναι απλό και ηχηρό. Εμείς Κυβερνάμε και κανείς άλλος γι’ αυτό μην αντιδράτε γιατί είναι άσκοπο, μην αμφισβητείτε τις αποφάσεις μας απλά εφαρμόστε τες, μην ελπίζετε στην συνδρομή οποιουδήποτε ούτε καν σε αυτή της Δικαστικής εξουσίας γιατί εμείς αποφασίζουμε, μην αμφισβητείτε την δύναμή μας.

[/quote]

Συνάδελφοι δεν υπάρχουν πια  άλλα περιθώρια. Η συσπείρωση και αντίδρασή μας αποτελούν μονόδρομο.

Ενώσεις, Ομοσπονδίες, Σύλλογοι, Σύνδεσμοι, Φορείς ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ, η ευθύνη των οποίων είναι πολύ μεγάλη, ότι δεν έκαναν μέχρι χθες πρέπει να το κάνουν τώρα, σήμερα γιατί πολύ φοβάμαι ότι δεν θα υπάρχει αύριο.

Γιώργος  Δ  Ροΐδης

Σ.Σ Οι θέσεις και απόψεις που εκφράζονται στο παρόν είναι προσωπικές

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου