Μνημόσυνο Κατσίφα: Λύπη και Ντροπή

Ο Κώστας Δημ. Χρονόπουλος με αφορμή το Μνημόσυνο Κατσίφα εκφράζει τη λύπη και την ντροπή του για λογαριασμό κάποιων Ελλήνων που προβαίνουν σε αήθεις δηλώσεις εναντίον του Έλληνα Πατριώτη Βορειοηπειρώτη που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην Αλβανία. new deal

Μοίρασε το

Ο Κώστας Δημ. Χρονόπουλος με αφορμή το Μνημόσυνο Κατσίφα εκφράζει τη λύπη και την ντροπή του για λογαριασμό κάποιων Ελλήνων που προβαίνουν σε αήθεις δηλώσεις εναντίον του Έλληνα Πατριώτη Βορειοηπειρώτη που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην Αλβανία.


Λυπούμαι και ντρέπομαι ταυτόχρονα. Λυπούμαι και συλλυπούμαι τους οικείους του Έλληνα Πατριώτη Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ. Ντρέπομαι για λογαριασμό κάποιων Ελλαδιτών οι οποίοι, έχοντας προφανώς υποστεί λιπώδη εκφύλιση του εγκεφάλου τους, προβαίνουν σε αήθεις δηλώσεις. Δεν έχω λόγια, δεν βρίσκω τους κατάλληλους χαρακτηρισμούς που θα άρμοζε να χρησιμοποιήσω ώστε να περιγράψω το κατάντημά τους.

Λύπη και ντροπή

Αλλά και δεν κατανοώ πως διάφοροι παράγοντες, αξιωματούχοι ΜΜΕ – έντυπα και ηλεκτρονικά – ασχολούνται (έστω σχολιαστικά, ή επικριτικά) με τέτοιου είδους – άξια περιφρόνησης – άτομα! Συνιστάται η αποφυγή αναφοράς / προβολής τόσο των δηλώσεων τους, όσο και των ονομάτων τους. (Σ.Σ Προσωπικά όχι μόνο στο προκείμενο, αλλά και γενικότερα αποφεύγω τις ονομαστικές αναφορές- εκτός αν πρόκειται για αξιέπαινες περιπτώσεις / πράξεις. Σε περίπτωση που (τυχόν) διαβάσετε σε κείμενά μου, κάποιο όνομα, αυτό θα οφείλεται σε προσθήκη του μέσου που φιλοξενεί το άρθρο μου).

Λυπούμαι που οι ταγοί μας δεν έδωσαν το παρόν στην κηδεία. (Με την εξαίρεση δύο μόνον βουλευτών(;). Όφειλαν οι κ.κ Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός, Αρχηγοί Κομμάτων -εντός και εκτός Βουλής – οι κ.κ Αρχιεπίσκοπος, καθώς και εκπρόσωποι φορέων να παραστούν.

Όχι μόνον για να τιμήσουν τον νεκρό, αλλά και προκειμένου να δώσουν το μήνυμα στα εκ βορρά (γιατί έχουμε και τα εξ ανατολών) θρασίμια ότι: είμαστε μια γροθιά. Δεν το έπραξαν.

Μήνυμα στην Αλβανία

Υπήρξαν επιλήσμονες των καθηκόντων τους, του εθνικού τους χρέους. Ούτε αντέδρασαν -εκδίδοντας μια αυστηρή ανακοίνωση έστω – στις απαράδεκτες, υβριστικές, προσβλητικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού της ….”φίλης” και γείτονος  χώρας. Αυτοί που βρίζουν για ψύλλου πήδημα τους πολιτικούς τους αντιπάλους και δεν … σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, συμπεριφέρθηκαν ως ριψάσπιδες, ψοφοδεείς (!). Εξέμεσε  χολή, μίσος, ανθελληνισμό το γειτονικό πρωθυπουργικό κνώδαλο. Παρά ταύτα οι δικοί μας, τον αντιμετώπισαν ωσαν τυπικοί, οσφυοκάμπτες, ραγιάδες ….. Δεν ενοχλήθηκαν (;). Κάποιοι παχυκέφαλοι ενδεχομένως να τα εξέλαβαν ως …κομπλιμέντα!

Όλοι στο Μνημόσυνο Κατσίφα

ΥΓ 1 (Ιστορικό) Αξίωμα: Τούρκοι και Αλβανοί δεν πιάνονται -ποτέ- φίλοι. Είναι και θα παραμείνουν ορκισμένοι εχθροί του Ελληνισμού. Όποιοι ταγοί δεν το συνειδητοποιούν και δεν αντιδρούν, θα ευθύνονται για τους εξευτελισμούς του Ελληνισμού και την συρρίκνωση της Πατρίδας!

ΥΓ 2  Θυμίζω πως το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 πμ τοπική ώρα θα τελεστεί το Μνημόσυνο, 40 ημερών, στον Ι. Ναό Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατίου. Οφείλουν να είναι όλοι τους εκεί. Να δείξουν πως η θυσία του ηρωικού Βορειοηπειρώτη δεν πρόκειται να ξεχαστεί από  την Μητέρα Ελλάδα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου