ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΜΑΣ;

Μοίρασε το

“Ενός κακού μύρια έπονται”. Τα χειρότερα είναι καθ’ οδόν ως προς το προσφυγο(λαθρο) μεταναστευτικό. Η κατάσταση περίπλοκη, σχεδόν απελπιστική, ενώ ένας επιπρόσθετος κίνδυνος καραδοκεί. Θα ήθελα να τον επισημάνω, επειδή τον θεωρώ υψίστης εθνικής σημασίας: Να μας προσφερθούν, από “εταίρους, συμμάχους και ΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣ”, χρηματικά ανταλλάγματα ώστε να μείνουν εδώ περισσότεροι από όσους- πληθυσμιακά και οικονομικά – μπορούμε να αντέξουμε.

Η δική μας εξαθλίωση / φτωχοποίηση πιθανότητα να τους ωθήσει σε ανήθικες και ανοίκιες προτάσεις εξαγοράς!……..

Κονδύλια βοήθειας, επιμήκυνση αποπληρωμής δόσεων, ελάφρυνση / μερική ή και πολύ μεγάλη διαγραφή χρέους ή άλλες δελεαστικές προσφορές (συνήθεις σε περιόδους ηθικής έκπτωσης, απληστίας, εκμετάλλευσης κ.ο.κ.)

Τι θα συμβεί τότε; Θα αντισταθούν οι ΕΘΝΟΓΟΝΕΙΣ μας; Θα αντιδράσει / επαναστατήσει ο λαός μας; Αν – υποθετικά – αποδεχτούμε κάτι τέτοιο ώστε να ………βολευτούμε οικονομικά, να ανακουφιστούμε, θα έχουμε υποκύψει σε έναν ανήκουστο πειρασμό ο οποίος θα μας οδηγήσει σε εθνοκτόνο συμφορά.

Η πατρίδα θα μεταλλαχθεί ως προς τη γλώσσα, τον πολιτισμό, τα ήθη και έθιμα, τον θρησκευτικό της προσανατολισμό, την ταυτότητα, την ελληνικότητα!

Οι Έλληνες θα είμαστε μειονότητα στον Τόπο μας! Δεν γνωρίζω (έστω και αν ….. κάπως το υποψιάζομαι):

Πως θα αντιμετωπίσουν μια τέτοια προσφορά / πρόταση οι εξουσιαστές μας.

Θα (υπερ) ισχύσει το πρόσκαιρο βόλεμα ή η φιλοπατρία;

Κατά πόσον είναι διατεθειμένοι να συναινέσουν κάποιοι σε αποδοχή μιας κατάπτυστης εξαγοράς, αδιαφορώντας αν διαπράξουν εσχάτη εθνική προδοσία. Είμαι όμως βέβαιος πως οι πραγματικοί Έλληνες πατριώτες, αν και φτωχοποιημένοι, εξαθλιωμένοι, ταπεινωμένοι, δεν πρόκειται (και δεν πρέπει) να ξεπουληθούν . Να εξαγοραστούν.

Θα ανασύρουν μέσα από τα βάθη του “είναι” τους το “φιλότιμο” τους και θα το προτάξουν.

Ένας και μοναδικός τρόπος διάσωσης υπάρχει: Πριν από οιαδήποτε συζήτηση, να διεξαχθεί δ η μ ο ψ ή φ ι σ μ α.

Η Ελλάδα ανήκει σε όλους μας. Οι Έλληνες θα βροντοφωνάξουν ένα στεντόρειο ΟΧΙ σε κάθε προσπάθεια εξαγοράς τους!

ΥΓ Επειδή: “τα πάντα ρεί και η ιστορία διδάσκει και τιμωρεί”, κρούω δυνατά τον κώδωνα του επερχόμενου κινδύνου, ευελπιστώντας να (εισ)ακουστεί. Ο λαός μας δεν θα εξαγοραστεί. Διαφορετικά η Πατρίδα θα απολεστεί! Ας το φωνάξουμε το ΌΧΙ της αξιοπρέπειας όλοι μας μαζί, αν θέλουμε ο Ελληνισμός να συνεχίσει να ζεί !!!……

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου