ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΜΑΖΙ …ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΠΠΑ

Μοίρασε το

Στην αντίστροφη μέτρηση προς της Ευρωεκλογές, Γιώργος Παπανδρέου και Φώτης Κουβέλης θα παρακαθήσουν στο ίδιο πάνελ, αφού θα είναι εκ των κεντρικών ομιλητών στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, πρώην Ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ και νυν υποψήφιας Ευρωβουλευτού με την ΔΗΜΑΡ.

Mε αφορμή την έκδοση του βιβλίου της ευρωβουλευτού Μαριλένας Κοππά «Το Αύριο Αργεί Πολύ: για τη Σοσιαλδημοκρατία και την έξοδο από την κρίση», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Απριλίου, στις 11:30 π.μ., στο βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24, Αθήνα), η παρουσίαση του βιβλίου, με ομιλητές τους:
•    Γιώργο Παπανδρέου, πρώην Πρωθυπουργό
•    Φώτη Κουβέλη, Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ-Προοδευτική Συνεργασία και
•    Γρηγόρη Τσάλτα, Πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου.
Συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Μελιγγώνης.

Στον πρόλογο του βιβλίου η Μαριλένα Κοππά αναφέρει:
«Σήμερα το στοίχημα της Σοσιαλδημοκρατίας σε όλη την Ευρώπη είναι να σπάσει την ιδεολογική κυριαρχία της συντήρησης, προτείνοντας μια συνολική εναλλακτική, που δε θα περιορίζεται σε εμβαλωματικές κινήσεις αλλά θα προσφέρει όραμα, σχέδιο και προοπτική σε ένα δοκιμαζόμενο ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Γιατί είναι σαφές, πλέον, ότι η Ευρώπη θα σωθεί αν σωθούν οι λαοί της. Και αυτό είναι ιστορική ευθύνη της Σοσιαλδημοκρατίας να το πράξει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου