Βίοι παράλληλοι

Ο Κώστας Χρονόπουλος θεωρεί ότι είναι βίοι παράλληλοι αυτοί δυο πρωθυπουργών. Εκείνου που εκλέχθηκε λέγοντας πως λεφτά υπάρχουν. Και του άλλου που βγήκε με ψεύτικες υποσχέσεις και αυταπάτες. new deal

Μοίρασε το

Ο Κώστας Χρονόπουλος θεωρεί ότι είναι βίοι παράλληλοι αυτοί δυο πρωθυπουργών. Εκείνου που εκλέχθηκε λέγοντας πως λεφτά υπάρχουν. Και του άλλου που βγήκε με ψεύτικες υποσχέσεις και αυταπάτες.


Δύο Πρωθυπουργών μας οι οποίοι κυβέρνησαν (επειδή ενέπαιξαν τους ψηφοφόρους) και μας διέσυραν διεθνώς.

Ο τότε – περιφερόμενος πορφυρογέννητος στα διεθνή φόρα – δήλωνε, για να δικαιολογηθεί προφανώς, πως: “Κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα…” (Απόδειξη ότι: “Λεφτά υπήρχαν”).

Ο νυν – λαϊκός αγωνιστής, παιδί του λαού είπε σε ευρωπαίους ηγέτες τα εξής (ελεύθερη μετάφραση από τα Αγγλικά του): “Οι μετέχοντες των συλλαλητηρίων εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν: Ακροδεξιοί Λαϊκιστές. Ενώ όσοι μπορούν να σκέπτονται και να ασκούν κριτική με το μυαλό τους είναι υπέρ της Συμφωνίας”. (Εξελέγη γιατί είπε χοντρά -αριστερά – ψέματα).

Βίοι παράλληλοι

Βίοι παράλληλοι, εξόχως ακατάλληλοι για παραδειγματισμό. Ο πρώτος εξεμέτρησε το (πολιτικό) του ζην. Ο σημερινός προσμετρά το (πολιτικό του) ζην. Με την πολιτεία του – ιδιαίτερα μετά την επαίσχυντη /κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών – επέλεξε το (πολιτικώς) ζην επικινδύνως.

Σχολιασμοί:

1. Τι θα πει: “Να μπορούν να σκέπτονται και να ασκούν κριτική με το μυαλό τους”; Πως εννοεί την άσκηση κριτικής; Εκτός -άνευ- μυαλού; Μήπως έχει υπόψη του κανένα άλλο όργανο του σώματος, μέσω του οποίου ασκείται η κριτική; Υποθέτω ότι θα έχει ακουστά τον όρο: Κριτική σκέψη. (Εκτός αν έχει υποπέσει στην αντίληψή του η δική μου θεωρία κατάταξης / αξιολόγησης για τους συνέλληνες “σκεπτόμενους” ψηφοφόρους. Σύμφωνα με αυτήν:

10%  σκέπτεται  και κρίνει χρησιμοποιώντας τον εγκέφαλό του, από τον λαιμό και πάνω δηλαδή. 70% σκέπτεται συναισθηματικά, δηλ από τον λαιμό και κάτω. 10% σκέπτεται από την μέση και κάτω: εμπρόσθια όργανα. 10% σκέπτεται από την μέση και κάτω: οπίσθια όργανα).

Ποιοι λένε ναι στη Συμφωνία Πρεσπών

2. Από που εικάζει ότι η  πλειονότητα του λαού συμφωνεί με την ανθελληνική Συμφωνία;  Από την εκτίμηση της  Αστυνομίας; ή από το Δημοψήφισμα που δεν τόλμησε ;

3. Quiz: Που / σε ποιά κατηγορία άραγε ανήκουν αυτοί που είναι υπέρ της Συμφωνίας; Ποιά όργανα – κριτικής σκέψης τους – χρησιμοποίησαν; Θα δεχθώ καλόπιστα πως εμείς, οι περίπου – 17.000 ή 70.000; – που διαδηλώσαμε, ότι είμαστε: Λαϊκιστές, Ακροδεξιοί, Χουντικοί, Γερμανοτσολιάδες, Φασίστες, Άμυαλοι ή και Βλάκες, όπως μας θεωρεί. Ποιός όμως (ξε)πούλησε τη Μακεδονία συρρικνώνοντας την Πατρίδα μας;

4. Τα εκατομμύρια Ελλήνων πατριωτών δεν γίνεται – λογικά και όχι κομματικά – να είναι Χρυσαυγήτες. Γίνεται; Δεν γίνεται. Μόνον Πονηρόβλακες ή γιαλατζί “Αριστεροί” Κυβερνώντες θα μπορούσαν να ισχυριστούν (και το πράττουν ανερυθρίαστα) κάτι τέτοιο.

5. Ποιός έδωσε στον (κάθε περαστικό /περιστασιακό) ταγό το ελεύθερο να προσβάλλει και να υβρίζει Έλληνες Πατριώτες επειδή δεν συμφωνούν μαζί του;

ΥΓ Προξενεί θλίψη και απογοήτευση η δυσπερίγραπτη συμπεριφορά ορισμένων “πολιτικών” μας. Οι προεκλογικοί ψηφοζήτουλες γίνονται, μετεκλογικά, ιταμοί περιφρονητές και κατήγοροι εκείνων που τους εξέλεξαν !).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου