ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ

Μοίρασε το

Ανυπομονώ να έρθει ο Σεπτέμβρης….
– για να ανοίξουν τα σχολεία.
– Για να ακούσω με πόσα κενά και κούφια λόγια θα γίνει η προσπάθεια να καλυφθούν τα κενά και τα ελλείμματα σε μια πολύπαθη παιδεία.
– Για να δώ πώς αυτοί που ευθύνονται για «των παθών της παιδείας τον τάραχον» μετατρέπονται σε συμβουλάτορες και εμπνευστές οραμάτων.

– Για να ακούσω ανεύθυνα και ανέξοδα κηρύγματα περί εθνικής ανάγκης και ανάληψης ευθυνών από όλους τους άλλους εκτός από το τρίο του Υπουργείου Παιδείας και από τον παχυλά αμειβόμενο στρατό από γραμματείς και συμβούλους.
– Για να μάθω κανένα νεόκοπο σύνθημα. Δεν φαντάζομαι να μείνουμε στα «πρώτα ο μαθητής» και «οι εκπαιδευτικοί είναι οι πρωταγωνιστές της εκπαίδευσης».

– Για να ακούσω τους επαγγελματίες συνδικαλιστές να συγχαίρουν την υπουργό Παιδείας που αντιμετώπισε έγκαιρα τις όποιες δυσκολίες και η χρονιά ξεκινάει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Όπως και πέρσι που είχαν (δήθεν….) καλυφθεί όλα τα κενά από την πρώτη κιόλας ημέρας και οι μεγαλοσυνδικαλιστάδες πασιχαρείς έραιναν την υπουργό με τα ροδοπέταλα της αξιοσύνης και των συγχαρητηρίων.
– Για να δω πώς οι τυχοδιώκτες της εκπαίδευσης σε αγαστή συνεργασία με τα «δοσμένα» Μ.Μ.Ε. θα υφάνουν το πέπλο προστασίας γύρω από την πλέον αποτυχημένη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.
– Για να δω πώς οι πραγματικοί Δάσκαλοι (με το Δ κεφαλαίο) της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους όλα αυτά τα φληναφήματα.

– Για να δω πώς για άλλη μια χρονιά θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις να υπερνικήσουν τις δυσκολίες και θα δώσουν την ψυχή τους στις σχολικές τάξεις για το καλό των μαθητών τους, της κοινωνίας και της πατρίδας τους.
– Δάσκαλοι…. Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου