Αντέχετε την αλήθεια;

Ο Κώστας Δημ. Χρονόπουλος θεωρεί αχρείαστο να συγκρουόμαστε για το ποιος λέει την αλήθεια. Αρκεί στις προσεχείς εκλογές ο καθένας από εμάς να ψηφίσει αυτόν που λέει τα λιγότερα ψέμματα. Ζητείται έτσι όχι ο ικανός, αλλά λιγότερο χειρότερος. new deal

Μοίρασε το

Ο Κώστας Δημ. Χρονόπουλος θεωρεί αχρείαστο να συγκρουόμαστε για το ποιος λέει την αλήθεια. Αρκεί στις προσεχείς εκλογές ο καθένας από εμάς να ψηφίσει αυτόν που λέει τα λιγότερα ψέμματα. Ζητείται έτσι όχι ο ικανός, αλλά λιγότερο χειρότερος.


Τελικά τα καταφέραμε να είμαστε απληροφόρητοι.

Όχι λόγω έλλειψης ενημέρωσης /πληροφόρησης, αλλά λόγω … υπερπληροφόρησης- παραπληροφόρησης (γίνεται υπέρβαση των ορίων της πολιτικής εξαπάτησης)!.

Γι’ αυτό, άλλοι κομπάζουν και άλλοι λυπούνται για το ίδιο συμβάν, συμφωνία (;).

Η αδολεσχία, η δολιότητα, η υποκρισία και η ακράτητη ψευδολογία των “λειτουργών” του Κ.Σ (=Κομματικού Συστήματος) ευθύνονται βασικά.

Συνεπίκουροι παράγοντες : Τα διαπλεκόμενα (αδέσμευτα;) ΜΜΕκμαυλισμού και η ευπιστία του ευήθη πολίτη.

Όλα αυτά, συν τα ιδιοτελή συμφέροντα, συνεπιφέρουν πλήρη σύγχυση και αναπόφευκτα σύγχιση /εκνευρισμό/αγανάκτηση.

Κοντολογίς:

– Γνωρίζουμε ό, τι οι άλλοι (εκείνοι) θέλουν να γνωρίζουμε (!).

– Επιλέγουν να προβάλλουν /υπερτονίσουν όσα τονίζουν πως τους εξυπηρετούν και διαιωνίζουν την Καρεκλοκατοχή τους.

– Αποφεύγουν την έστω και απλή αναφορά στα μειονεκτήματα, τις παράπλευρες απώλειες, των αποφάσεων /συμφωνιών που λαμβάνουν.

– Οι περισσότερες επεξηγήσεις, αναλύσεις, είναι αποπροσανατολιστικές.

– Ο λαός – ο οποίος ρέπει στον χαβαλέ, το κουτσομπολιό, την σκανδαλοθηρία και χαίρεται με τον κιτρινισμό και το υβρεολόγιο, το απολαυάνει!

– Επιμένει ο κόσμος πεισματικά στην εκλογή – και επανεκλογή- μετριοτήτων, ανικάνων, ψευδολόγων, ανέντιμων ατόμων για να τον κυβερνήσουν, κάθε φορά που ψηφίζει (;).

Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέμματα

Γιατί άραγε; Ανωριμότητα (πότε άραγε θα ωριμάσει), μαζοχισμός (τόσο πολύ ποιά; Τέτοιου μεγέθους διαστροφή;) αβελτηρία /κουφόνοια ενός … “ευφυέστατου ” λαού;

– Τελικά ο πολίτης, υιοθετεί ασυλλόγιστα και μηρυκάζει ακατάπαυστα ότι (Αλλαγο)κουτόχορτο/σανό του χορηγεί το κομματικό μαντρί στο οποίο και ανήκει (!).

Ακολουθεί – τυφλά- τις “ταμπέλες” που τον κατευθύνουν ή αποφεύγει όποιες θεωρούνται απαγορευτικές.

– Συνακόλουθα επέρχεται ασυνεννοησία, συγκρούσεις, διχασμός.

Κάντε (προσωπικά το συνηθίζω) ένα άτυπο , δικό σας μίνι γκάλοπ.

Ρωτήστε φίλους και γνωστούς σας τι κερδίσαμε και τι χάσαμε σε δύο ζωτικής σημασίας ζητήματα;

Το εθνικό “ΒορειοΜακεδονικό” και την “έξοδο” από τα μνημόνια, καθώς και τις προϋποθέσεις / πολυετές βαρύτατο τίμημα που θα καταβάλουμε στους Δανειστές. Κάντε το και θα εκπλαγείτε. Θα με δικαιώσετε, αλλά και θα μείνετε ενεοί όταν ακόμη και σπουδαγμένοι φίλοι σας βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση.

Είναι, επιεικώς, χαζοχαρούμενο και αχρείαστο να αλληλοσυγκρουόμαστεγια το ποιόςέχει δίκιο. Ποιός λέει αλήθεια.

Στις προσεχείςεκλογές – ο καθένας μας από εκείνους που επιμένουν να ψηφίζουν- ας επιλέξει τον … ολιγότερα ψευδόμενο, τον ανεκτά ανέντιμο, τον μη εμφανώς διαπλεκόμενο, καθώς και του ευπρεπώς ή μη (με ή χωρίς γραβάτα) ενδεδυμένο. Ζητείται όχι ο ικανός, αλλά ο λιγότερο χειρότερος (και μη χειρότερα).

ΥΓ Αυτή είναι η μοίρα όσων δεν εννοούν να καταλάβουν ότι μας τελείωσε το Κοινοβουλευτικό Δημοκρατικό Πολίτευμά μας (Κ.Δ.Π).Ότι πλέον υφίσταται ένα άθλιο, αχρείο Κομματικό Σύστημα (Κ.Σ) το οποίο μας οδηγεί κατα κρημνόν!Αυτή είναι η αλήθεια για αυτούς που την αντέχουν !

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου