ΑΝΑΠΑΡΩΓΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ

Μοίρασε το

‘Άλλος αγωνίζεται, έντιμα δουλεύει και δημιουργεί. Άλλος πάλι τεμπελιάζει, περιορίζεται να παρατηρεί, “δουλεύει την κατάσταση”, κάτι που ιδιαίτερα τον ευχαριστεί.

Η Δημοκρατία (Κ.Δ Πολίτευμα) – εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα – διαρκώς απαξιώνεται, εκφυλίζεται, φυλλορροεί, επειδή κόμματα συντηρεί.

Το Σύνταγμα χρειάζεται αλλαγή – όπως μας πληροφορούν οι σοφοί μας ΚΟΜΜΑΤΟΤΑΓΟΙ. Αντίρρηση σε αυτό δεν χωρεί. Αλλά γιατί έπρεπε πρώτα κουρελόχαρτο (όπως οι ίδιοι το αποκαλούν) να το καταντήσουν, ώστε αναθεώρηση – μια ακόμη- να χρειαστεί;

Τέλος πάντων, ας κάνουν ό,τι θέλουν. “Ψωμί κι’αλάτι” όπως λέει και η ρήση η λαϊκή.

Με την ευκαιρία: Γιατί δεν κάνουν κάτι π.χ για του ΑΣΕΠ την αναπροσαρμογή; Δεν θα πρέπει να βελτιωθούν οι προϋποθέσεις για όποιον θέλει κάπου, αξιοκρατικά, να διοριστεί;

Δεν πρέπει να αλλάξουν κάπως τα περίφημα “μόρια”, να τροποποιηθούν, να εμπλουτιστούν, να χαρακτεί μια άλλη προοπτική;

Η “Πυρηνική Βόμβα”- κατά χαρακτηρισμό μου – του Δημογραφικού είναι έτοιμη να πυροδοτηθεί. Φθίνουμε, γερνάμε, αφανιζόμαστε σαν λαός δηλαδή. Δεν θα πρέπει κάποια μέριμνα προστασίας να ληφθεί;

Παρήγορο ότι ήδη ανιδιοτελείς συμπατριώτες εργοδότες έχουν κινητοποιηθεί. Αν και άσχετοι με το αντικείμενο, ασχολούνται ευσυνείδητα με την αντισύλληψη την ….. ευγονική!….

Απειλούν με απόλυση την υπάλληλο η οποία έμεινε έγκυος και -για κάποιους μήνες – δεν θα μπορεί να εργαστεί (;).

Μάλιστα της συνιστούν να … κάνει έκτρωση, αν φυσικά θέλει στη θέση της να διατηρηθεί. Ας το σκεφτεί!.

Άλλοι πάλι προσλαμβάνουν μόνον ανύπαντρες ή παντρεμένες χωρίς παιδιά ώστε η εργασία απρόσκοπτα να συνεχιστεί.

[quote text_size=”small”]

Τέλος μερικοί – πιο προχωρημένοι/ μοντέρνοι – εφιστούν την προσοχή στις ένδο ή και εξωσυζυγικές επαφές ώστε κάθε …. παρατράγουδο να αποφευχθεί. Προχωρούν ορισμένοι κάπως περισσότερο: χορηγώντας – δωρεάν -προφυλακτικά, και προσφέροντας – επίσης δωρεάν – σεμινάρια στάσεων και ημερομηνιών αντισύλληψης για όποιον το επιθυμεί.

[/quote]

Κάτι μου λέει πως το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Έλληνα και στην περίπτωση αυτή προορίζεται να παρέξει μια ακόμη προφύλαξη /προοπτική : Να πείσει (με απειλή απόλυσης προσωπικού) τους ΕΘΝΟΓΟΝΕΙΣ, να περάσουν νόμο ώστε η στείρωση να είναι υποχρεωτική και γενικευμένη για όποιον ή όποια θέλει να εργαστεί!…..

Είναι ίσως ο λυσιτελέστερος τρόπος το πρόβλημά του Δημογραφικού να αντιμετωπιστεί. Μαζί με την εθνοκτόνο βλακεία, την ανευθυνότητα την τραγική.

ΥΓ Έχουν λοιπόν γνώση οι φύλακες – πολίτες και πολιτικοί- επομένως κανείς μας δεν πρέπει να ανησυχεί. Αφού και από τους διορισμένους – χωρίς ΑΣΕΠ – υπαλλήλους της Βουλής ουδείς πρόκειται να θιγεί /απολυθεί.

Αλλά και το Δημογραφικό – μεταξύ πολλών άλλων – εύστοχα (όπως ήδη σας έδωσα μια γεύση) θα διευθετηθεί. (Ω , Τέμπορα ω …. “μόρια”!).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου