ΑΝΑΓΚΗ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Μοίρασε το

Οι απόψεις οι οποίες διατυπώνονται τελευταία από Υπουργούς είναι, ακραίες, άκρως ανησυχητικές, έως και επικίνδυνες.

Μας προϊδεάζουν / προετοιμάζουν για τα επερχόμενα, χειρότερα δεινά.

– Ο κος Υπουργός Μετανάστευσης αναφέρθηκε στην εκτεταμένη δημιουργία χώρων σε πολλές περιοχές της χώρας εξαιτίας του “εγκλωβισμού” μεγάλου αριθμού ετεροχθόνων προσφυγο(λαθρο) μεταναστών.

Λίγες μέρες μετά μας ενημέρωσε ότι θα εγκατασταθούν εδώ για 3 περίπου χρόνια. Από χώρα διέλευσης (transit ) σε χώρα μόνιμης εγκατάστασης (!).

Και ότι θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε το Δημογραφικό μας (!….).

– Ο κος αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών εκλαμβάνει το τσουνάμι των ξένων που μας κατακλύζουν, ως πανάκεια “επίλυσης, μακροπρόθεσμα του τεράστιου Δημογραφικού μας προβλήματος” (!…..).

Συνιστά να εγκαταστήσουμε, να ενσωματώσουμε , να ελληνοποιήσουμε όσους φτάνουν στον Τόπο μας προκειμένου να λύσουμε το Δημογραφικό, Εργασιακό, τα άδεια Ταμεία, με τις εισφορές από την εδώ εργασία τους (Σ.Σ Που άραγε θα απασχοληθούν με τα εκατομμύρια δικών μας ανέργων;).

Επιπρόσθετα – και αναπόφευκτα – λόγω της υπεργεννητικότητας τους, σε συνδυασμό με την δική μας υπογεννητικότητα και την ραγδαία πληθυσμιακή μας γήρανση θα γίνουμε μειονότητα στη χώρα μας (!).

Η δε ισλαμοποίηση είναι προ των πυλών / ante portas.

O λαμπερός Ελληνικός Πολιτισμός θα θαμπώσει και θα αμαυρωθεί από την ….. πολυπολιτισμικότητα, την καθιέρωση του φερετζέ και της μπούργκας.

Αντί των Ορθοδόξων ναών θα υψωθούν μιναρέδες!

ΕΘΝΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ Μετάλλαξη!

Αλήθεια, γιατί να μην (επι)λύσουμε το Δημογραφικό μας με απλό Ε θ ν ω φ ε λ ή τρόπο; Πώς ;

Απλούστατα: Στηρίζοντας, αγκαλιάζοντας, επιδοτώντας τις δικές μας πολύτεκνες οικογένειες!

Προτρέποντας – με οικονομική ενίσχυση και φοροαπαλλαγές τους νέους να παντρεύονται και να τεκνοποιούν . Είναι άραγε οι ταγοί μας τόσο ανόητοι, επιπόλαιοι, προβληματικοί, ανίκανοι να αντιληφθούν τα αυτονόητα ή – και – να υιοθετήσουν τα Ε θ ν ο π ρ ε π ή Ε θ ν ο σ ω τ ή ρ ι α ;

Ή, μήπως, πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο αφελληνισμού, διεθνισμού, νεοταξικής παγκοσμιοποίησης ή άλλου είδους συμβιβασμούς / παραχωρήσεις;

Η στήλη δεν ασχολείται με συνωμοσιολογικές προσεγγίσεις, υποθέσεις, πιθανολογήσεις ή κουτσομπολιά. Αναδεικνύει το ζήτημα και προτείνει λύση, επειδή θεωρεί το ζήτημα μείζον, υψίστης Εθνικής σημασίας, που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης ώστε να αποφευχθούν

Ε θ ν ο κ τ ό ν ε ς επιπτώσεις. Επιβάλλεται άμεση (ειρηνική) παλλαϊκή κινητοποίηση.

Να απαιτήσει ο λαός να εκφραστεί ο ίδιος με Δ η μ ο ψ ή φ ι σ μ α.

Να αποφανθεί με ένα ΝΑΙ ή ένα ΌΧΙ αν η αθρόα εγκατάσταση αλλοδαπών είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος αντιμετώπισης του δημογραφικού μας προβλήματος.

ΥΓ Ένα ομόφωνο, στεντόρειο, αδιαφιλονίκητο ΌΧΙ δεν θα αποτρέψει μόνον τον άμεσο κίνδυνο ΕΘΝΟΑΦΑΝΙΣΜΟΥ, αλλά θα μας διασφαλίσει και μελλοντικά, επειδή θα αποθαρρύνει τους – τότε- κυβερνώντες να προτείνουν παρόμοιες ανήκουστες λύσεις!

Το σκίτσο είναι του Θοδωρή Μακρή

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου