Έλληνες πατριώτες Σκοπιανοί παρκαδόροι

Ο Κώστας Δημ. Χρονόπουλος θεωρεί ότι οι πραγματικοί Έλληνες Πατριώτες θα πρέπει να αποκτήσουμε Ιώβειο υπομονή. Διότι με το Σκοπιανό μπλέξαμε πολύ άσχημα. Επιβάλλεται να απεμπλακούμε... Και οι “αδελφοί Μακεδόνες” ή Σκοπιανοί παρκαδόροι οφείλουν να συνδράμουν στην απεμπλοκή. new deal

Μοίρασε το

Ο Κώστας Δημ. Χρονόπουλος θεωρεί ότι οι πραγματικοί Έλληνες Πατριώτες θα πρέπει να αποκτήσουμε Ιώβειο υπομονή. Διότι με το Σκοπιανό μπλέξαμε πολύ άσχημα. Επιβάλλεται να απεμπλακούμε… Και οι “αδελφοί Μακεδόνες” ή Σκοπιανοί παρκαδόροι οφείλουν να συνδράμουν στην απεμπλοκή.


Οι ημέτεροι “Πατριώτες” πάρκαραν (για μόνιμη φύλαξη) τις εθνικές μας θέσεις σε garage της Δοϊράνης. Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων. Οι Σκοπιανοί Εθνοπρεπείς  παρκαδόροι εγγυήθηκαν την φύλαξη.

Όπως ήταν επόμενο και αναμενόμενο οι γείτονες δεν εκτίμησαν την προσφορά – εμπιστοσύνη μας. Πριν καν κυρωθεί η – κατ’ εμέ – επαίσχυντη, αντεθνική συμφωνία των Πρεσπών, αθετούν στην πράξη ό,τι συμφώνησαν. Κατήργησαν το “Βόρεια” αφήνοντας το σκέτο “Μακεδονία”. Επαίρονται ότι εξασφάλισαν την… “Μακεδονική Γλώσσα”, την “Μακεδονική ταυτότητα” /Εθνότητα. Την… αποκλειστικότητα της όλης Μακεδονίας, η οποία είναι μία, η δική τους (;). Εμείς  πάλι – εξ αντιδιαστολής και παμπόνηρης τακτικής εκείνων – θα έχουμε την …Νότια Μακεδονία. Και οι Βούλγαροι την Δυτική Μακεδονία.

Ποιός τάχα θα μείνει παραπονούμενος; Ποιός δεν θα είναι (από Έλληνες και Βούλγαρους) ευγνώμων όταν έχει τέτοιους γαλαντόμους ιδιοκτήτες; Ποιός δεν θα θρηνήσει για το κατάντημά μας. (Σ.Σ Ακόμη και αν …δεν είναι Ακροδεξιός, Φασίστας, Ναζί, ή …όψιμος  πατριώτης  αριστερών προδιαγραφών).

Έλληνες πατριώτες και Σκοπιανοί παρκαδόροι

Τέτοιος ενδοτισμός (sic) δεν έχει ξανασυμβεί. Με επιπρόσθετο στοιχείο την προκλητικότητα, τα πολιτικάντικα κομματικά εμέσματα των αχρείων που θέλουν να εξευτελίσουν όσους εναντιώνονται. Αντί να σιωπούν, επιτίθενται. Ντροπή! (Μετά την Εθνική πομπή). Προσωπικά είχα προειδοποιήσει. Όχι ως …Κάλχας. Αλλά ως κάτοχος (φαντάζομαι) της κοινής λογικής.

Ό,τι – και θα είναι πολλά και δυσάρεστα – επακολουθήσει θα μας ταρακουνήσει. Αλλά θα είναι πολύ αργά για επανόρθωση. Οι …”πατριώτες” συγκυβερνώντες επιτέλεσαν το εθνικό τους καθήκον, όπως το αντιλαμβάνονται.

Η απαίτηση επικύρωσης όμως της θλιβερής συμφωνίας των Πρεσπών / εθνικό όνειδος, είτε από το Κοινοβούλιο, είτε μέσω Δημοψηφίσματος θα σημάνει:

Τον απόλυτο εξευτελισμό του κομματικού μας Συστήματος (πρώην πολιτικού Συστήματος). Γιατί είναι ανεπίτρεπτο, ανήθικο, αντιδημοκρατικό, αηδιαστικό αυτό που συμβαίνει: Να γίνονται πρώτα συμφωνίες (χωρίς να ερωτηθεί ο λαός ή έστω η Βουλή) και εκ των υστέρων να  ζητείται στήριξη / νομιμοποίηση!….

Το -πικρό- κερασάκι: Όσοι εναντιώνονται ή διαδηλώνουν είναι Ακρο-τέτοιοι, Ακροοτιδήποτε, Προδότες και πρέπει να ντρέπονται, να σωπάσουν ή, το πολύ, να …συναινέσουν!

Υ.Γ. Θεωρώ ότι οι πραγματικοί Έλληνες Πατριώτες θα πρέπει να αποκτήσουμε Ιώβειο υπομονή. Μπλέξαμε πολύ άσχημα. Επιβάλλεται να απεμπλακούμε… Έστω και με τη συμβολή των …”αδελφών μας Μακεδόνων”. Μας το οφείλουν μετά τα ανεκτίμητης αξίας δώρα /παραχωρήσεις που τους δώσαμε!…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου