Διχαστικό παραλήρημα

Ο Κώστας Δημ. Χρονόπουλος στηλιτεύει το διχαστικό παραλήρημα του εθνικού κυβερνήτη. Τον ψέγει πως απεκάλεσε Φασίστα, Ναζί, Προδότη κάθε πατριώτη που πληγώθηκε και διαδήλωσε για τη συμφωνία των Πρεσπών. new deal

Μοίρασε το

Ο Κώστας Δημ. Χρονόπουλος στηλιτεύει το διχαστικό παραλήρημα του εθνικού κυβερνήτη. Τον ψέγει πως απεκάλεσε Φασίστα, Ναζί, Προδότη κάθε πατριώτη που πληγώθηκε και διαδήλωσε για τη συμφωνία των Πρεσπών.


1. Ο κος Συγκυβερνήτης επέδειξε μια ερμαφρόδιτη, ακαταλαβίστικη πολιτική συμπεριφορά. Tον ζημιώνει ανεπανόρθωτα. Θυμίζω πως είχα προειδοποιήσει τους Συγκυβερνώντες. Η συμφωνία των Πρεσπών θα συντελέσει στη συρρίκνωση των Κομμάτων τους. Ήδη εκεί οδηγούνται.

2. Ο κος Κυβερνήτης: Δεν θέλει να παραδεχτεί κάτι που πιστεύει πλέον και ο τελευταίος πολίτης. Ότι πιέστηκε να προχωρήσει στην κατάπτυστη αντεθνική (κατά την άποψή μου, αλλά και του περίπου 80% των συμπολιτών μου) συμφωνία των Πρεσπών.

Εξήγησα τις ολέθριες μεσο -και μακροπρόθεσμες συνέπειες σε περίπτωση που θα υπέγραφε μια τέτοια απαράδεκτη συμφωνία. Αντί να λάβει σοβαρά τις αντιδράσεις και τις προειδοποιήσεις. Αντί να αναθεωρήσει το λάθος(;) του, επέλεξε την αποθράσυνση. Επιτέθηκε με σφοδρότητα και αχρειότητα εναντίον κάθε πραγματικού πατριώτη που πληγώθηκε και διαδήλωσε. Τον απεκάλεσε Φασίστα, Ναζί, Προδότη(;). Οζώδεις ρυπαρότητες προερχόμενες  από γνωστούς / άγνωστους “Αριστερούς… Πατριώτες”!!!…

Το διχαστικό παραλήρημα

Η αφροσύνη και η απελπισία του πνιγμένου (που πιάνεται από τα μαλλιά του, όταν βυθίζεται δημοσκοπικά και ουσιαστικά) οδηγεί σε ανήκουστο, ανιστόρητο, διχαστικό  παραλήρημα. Στη Θεσσαλονίκη ακούσαμε για Γκοτζαμάνηδες, για ΕΑΜ που απελευθέρωσε την Ελλάδα (Σημ: Ειλικρινά δεν το γνώριζα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση).

Επίσης αισθάνθηκα τυχερός / ευλογημένος επειδή απόλαυσα μια βαθυστόχαστη ανάλυση -μάθημα περί Πατριωτισμού (;). Ενεός, εμπρός στις γνώσεις του ανδρός, ζήλεψα. Ντράπηκα για την άγνοιά μου! Φιλική σύσταση / συμβουλή στον κο Πρωθυπουργό:

α. Να ανοίξει λεξικά ώστε να πληροφορηθεί τι σημαίνει Πατριωτισμός.

β. Εναλλακτικά να διαβάσει το άρθρο μου στο Διαδίκτυο – Πέμπτη 6/12/2018 με τίτλο: “Εθνολαϊκισμού το Ανάγνωσμα”.

Όπως με πληροφορούν Γάλλοι φίλοι, όταν το μετέφρασαν στον Γάλλο Πρόεδρο, ζήτησε να με γνωρίσει. Ίσως για να μου ζητήσει συγγνώμη για τις δικές του ανοησίες περί Πατριωτισμού.

Υ.Γ.1 Ανησυχώ. Ευελπιστώ πως ο κος Πρωθυπουργός θα σταματήσει την χρησιμοποίηση του διχαστικού μίσους ως μοχλού εκλογικής νίκης του. Διαφορετικά θα διχάσει τους Έλληνες. Εκτός αν στοχεύει να αποκτήσει τον επίζηλο τίτλο του Ε θ ν ι κ ο ύ   Δ ι χ α σ τ ή !

Υ.Γ.2  Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2019 με Εθνική Ομοψυχία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου