ΕΛΠΙΔΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ΖΑΠΠΕΙΟΥ!

Μοίρασε το

Το Ζάππειον φαίνεται πως (παρ) ακολουθεί την τύχη της Δ.Ε. Θεσσαλονίκης. Υποβαθμίζεται σιγά -σιγά, διαχρονικά με όσα ευτράπελα, αλλά και ανεπίτρεπτα συμβαίνουν εκεί. Τόπος ΕΛΠΙΔΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΩΝ.

Φιλοξενούνται κακόγουστα πανηγυράκια τα οποία διοργανώνονται από δικούς μας. Συχνά συμμετέχουν ξένοι Ηγέτες και ηγετίσκοι ελπιδέμποροι αερολόγων και πλανερών προκειμένου να (αισχρο) κερδίζουν μέσω ΕΙΚΟΝΟΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ.

Το τελευταίο … κρούσμα πανηγυριού έγινε πρόσφατα με συμμετοχή Αρχηγών Κρατών, Προέδρων, Πρωθυπουργών και, φυσικά, του Έλληνα διοργανωτή /οικοδεσπότη. Ο καθένας προσήλθε για τους δικούς του λόγους, και όλοι μαζί για να επωφεληθούν και να τα πιούν στην υγεία των κορόιδων ιθαγενών των χωρών τους!….

– Ο Πρωθυπουργός μας είχε σοβαρούς λόγους να σκηνοθετήσει και να λάβει μέρος /να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο αποπροσανατολιστικό ξεφάντωμα.

Η Χώρα μας είναι καταχρεωμένη, πτωχευμένη, προτεκτοράτο. Προσπάθησε να προσεταιριστεί Νοτιοευρωπαίους , να συνάψει νέες συμμαχίες με τις χώρες του Νότου (που υποφέρουν εξαιτίας των περιορισμών, λιτότητας, στα οποία οι Βορειοευρωπαίοι εμμένουν).

Βέβαια (απειρία, νεανικός ενθουσιασμός, σκοπιμότητα;) “συγχέει” το επιθυμητό με το εφικτό.Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να συγκινηθεί η Γ.Ε (= Γερμανική Ευρώπη) από επαρχιώτικα Νοτιοπανηγυράκια διαμαρτυρίας.

Επιπρόσθετα, αυτή καθ’ αυτήν η προσπάθεια σύμπηξης αραγούς , διαφοροποιούμενου μετώπου των Νοτιοευρωπαίων θα λειτουργούσε ως βόμβα στα ήδη σαθρά θεμέλια της Ε.Ε. Οι παρόμοιες ευκαιριακές … “συμμαχίες /μέτωπα” δεν είναι βιώσιμες, ειδικά όταν υπάρχουν χαοτικές διαφορές – συμφέροντα μεταξύ των συνεταίρων . Τι κοινό άραγε έχει μια αποικία – προτεκτοράτο (όπως εμείς) υποθηκευμένο για 99 (!!!) χρόνια, με τους άλλους που ναι μεν έχουν προβλήματα, αλλά εξακολουθούν να διατηρούν την ανεξαρτησία τους και να διαφεντεύουν τα του οίκου τους;

Προδήλως το πανηγυράκι μας στήθηκε αποκλειστικά για εσωτερική κατανάλωση.

– Πολλοί απορούν: για ποιό λόγο οι ξένοι προσκεκλημένοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση, αφού δεν βρίσκονται στην άθλια θέση της Ελλάδας, και συνεπώς μπορούν να (καθ)ορίσουν την πορεία των χωρών τους, χωρίς να ρωτήσουν κανένα, ή να υποκύψουν σε πιέσεις;

Απλή η απάντηση: Για δική τους εσωτερική κατανάλωση, παραπλάνηση, αποπροσανατολισμό , ΕΙΚΟΝΟΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ πως -δήθεν – κάτι κάνουν, αγωνιούν και αγωνίζονται, φτιάχνουν συμμαχίες , συσκέπτονται, πολεμούν τη λιτότητα και, προσεχώς, θα …. την αντιμετωπίσουν !……

Όλοι αυτοί οι πυγμαίοι , τα ΝΑΝΩΔΗ και ΘΑΜΝΩΔΟΙ πολιτικά Ευρωπαϊκά αναστήματα, είναι ανίκανα να εφαρμόσουν ευεργετικές λαϊκές πολιτικές, να πατάξουν την διαφθορά, (και την διαφθοροδιαπλοκή τους) και να ανακουφίσουν τους λαούς τους.

Αντ’ αυτού -όπως και οι ντόπιοι μας – αναλίσκονται σε βερμπαλισμούς ………..ανακούφισης, φιέστες, ΕΛΠΙΔΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ στο Ζάππειο (και όχι μόνον).

“Κοινή γαρ η μοίρα των κακομοιριασμένων και το πεπρωμένο της αυτογελοιοποίησης τους φυγείν αδύνατον”.

Αλήθεια τι /ποιός /ποιοί εμποδίζουν τους ξένους Νότιους ηγετίσκους να σηκώσουν το ανάστημά τους (Σ.Σ Εμείς, της μοίρας οι απόκληροι, δεν μπορούμε – για ακόμη …. 99 χρόνια! Στα …. 100 ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει) στους Γερμανούς και να τους πούν ότι θα προχωρήσουν μονομερώς – και χωρίς να τους δώσουν λογαριασμό – σε χαλάρωση των μέτρων λιτότητας, ώστε να ανασάνουν οι λαοί τους; Ουδείς!

Τότε γιατί δεν το πράττουν; Για τρείς λόγους:

α. Επειδή είναι ψοφοδεείς φιλιππινέζες της αφέντρας τους.

β. (ο σπουδαιότερος λόγος) επειδή έχουν μεγάλα χρέη και ελλείμματα τα οποία δημιούργησαν και, τώρα πλέον, αδυνατούν να τα αντιμετωπίσουν με άλλο τρόπο, πλην των περιοριστικών μέτρων λιτότητας.

γ. Η πιθανότητα να χρεωκοπήσουν (αύριο) και να αναγκαστούν να ζητήσουν οικονομική ενίσχυση , αλά – γκρέκα. Από που θα την πάρουν;

Από τους ομοιοπαθείς συν-εταίρους/επαίτες Νοτιοζήτουλες “συμμάχους” του …. Νότιου “Άξονά” τους;

Αντί λοιπόν να έχουν το σθένος να πουν αλήθειες στους λαούς τους, ότι δηλαδή δεν γίνεται διαφορετικά, κυνηγούν τάχα και ξορκίζουν την ….. “λιτότητα” (Βορειοευρωπαικής προέλευσης ) με κάθε μέσο /τρόπο. Ακόμη και πανηγυριώτικο!……

ΥΓ Αποτυχημένοι ηγετίσκοι του Ευρωνότου αυτοσυγκρατηθείτε

πρέπει να μετανοήσετε, να μεταμεληθείτε

ειλικρινή συγνώμη για τα ανομήματά σας ζητήστε

Κατά μέρος τις αυτογελοιοποιήσεις αφήστε!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου