ΕΥΡΩΤΑΓΑΡΑΔΕΣ

Μοίρασε το

Πληθαίνουν οι θλιβεροί τα(γ)γοί ευρωπαίοι εταίροι ΕΥΡΩΤΑΓΑΡΑΔΕΣ/ ΕΥΡΟΝΤΟΡΒΑΔΕΣ. (Σ.Σ Δεν υπονοώ τους δικούς μας σακιδιοφόρους /ταγαράδες υπουργούς. Αυτοί δημιουργούν αισθητικό ζήτημα- πέραν της αμφιλεγόμενης διαπραγματευτικής τους ικανότητας). Ιλαροτραγική η παρουσία (όταν είχε επισκεφτεί τα Σκόπια) του νέου Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου. Άσχετος, ανιστόρητος, απαίδευτος και ιδιοτελής, Ευρωαξιωματούχος.

Οι παμπόνηροι Σκοπιανοί του επιφύλαξαν θερμότατη υποδοχή, του πέρασαν – όπως αρμόζει -καπίστρι και τον ξενάγησαν σε όλα τα ιστορικά αξιοθέατα τους.

Εκείνος – έχοντας είτε πλήρη άγνοια της Ιστορίας, ή εξυπηρετώντας ευτελείς σκοπιμότητες- θαύμαζε και, ενίοτε, ογκάνιζε από χαρά, επειδή τον αξίωσε ο Μεγαλοδύναμος να επισκεφτεί το γειτονικό μας …. λίκνο του πολιτισμού. Την “γενέτειρα” του Μ. Αλεξάνδρου και του Φιλίππου.

Ήταν τόσο μεγάλη η συγκίνηση, τέτοιος ο ξεκαπίστρωτος ενθουσιασμός του που άρχισε να λακτίζει αδιάκριτα. Βέβαια σε αυτό ευθύνονται και οι οικοδεσπότες οι οποίοι λησμόνησαν να γράψουν (σε κάποιο “άγαλμα” ή “Μνημείο”) το πασίγνωστο ΑρχαιοΣκοπιανό ρητό “Σκληρόν προς κέντρα λακτίζειν”. Τα λακτίσματα και τα ογκανίσματα του ζωντανού ενόχλησαν όχι μόνον τους Έλληνες αλλά και τους Ιρανούς επειδή τους ενέπλεξε – ανιστόρητα – σε πολέμους Περσών και Μ. Αλεξάνδρου (;).

Λυπηρός ο (αυτο) εξευτελισμός αυτού του ζωντόβολου. Τώρα -μετά την κατακραυγή – ανασκεύασε – (ξεδιάντροπα) τα όσα είπε και μας διαβεβαιώνει πως …. γνωρίζει Ιστορία (;).

Απόδειξη οι … νέες δηλώσεις του ότι “ο Μ. Αλέξανδρος ήταν Έλληνας!…. (Σ.Σ Δεν αποκαλείται, μελλοντικά να μας πληροφορήσει ότι ήταν Ιταλός στρατηλάτης ο οποίος ζήτησε να αποκτήσει την Ελληνική υπηκοότητα μετά από πίεση του Σκοπιανού Πρέσβη στη Ρώμη (!…).

Αναρωτιέμαι :

α. Με ποιά κριτήρια αξιολόγησης επιλέγονται , σε ηγετικά πόστα της Ε.Ε, τέτοια ζωντανά /ζωντόβολα, τα οποία περιφέρονται αδέσποτα ογκανίζοντας, λακτίζοντας, κοπρίζοντας και αδιαφορώντας παχυδερμικά για την ζημιά που προξενούν; Ενθαρρύνοντας τους αχαρακτήριστους γείτονες (με το να τους κουβαλάνε νερό στον άθλιο μύλο της κατάπτυστης προπαγάνδας τους) τι άραγε νομίζουν ότι προσφέρουν ; και σε ποιούς;

β. Πως αντέδρασε (το ορθό: Γιατί δεν αντέδρασε ) η Ε.Ε και δη οι επικυρίαρχοι, τα αφεντικά; Ούτε αυτοί δεν έχουν επίγνωση των ενεργειών και συνεπειών; (Σ.Σ Δεν θα αναφερθώ φυσικά στις υποχρεώσεις τους απέναντι μας, ως εταίρων, φίλων, καθότι έχουν …. θεωρητική πλέον αξία). Εκτός και αν, ο περί ου ο λόγος, λειτουργούσε …ως φερέφωνο του άπληστου και ανήθικου ιερατείου των ΛΥΚΟΦΙΛΩΝ των Βρυξελλών.

ΥΓ Εμείς, (Δεν με εξαιρώ) οι πάλαι ποτέ Ευρωπαϊστές, συνεχίσαμε ως Ευρωσκεπτικιστές, ΕΥΡΩΑΠΟΡΟΥΝΤΕΣ, …. ΕΥΡΟΑΠΟΡΟΙ /ζήτουλες για να καταλήξουμε Ευρωαρνητές. Πλήρως απογοητευμένοι ! Χωρίς να παραθεωρώ τις μεγάλες δικές μας ευθύνες, δεν βλέπω πλέον κανένα μέλλον σε μια (πολλά υποσχόμενη κάποτε) ένωση … αντικρουόμενων συμφερόντων, υποκρισίας, ανηθικότητας, αδικίας και ιδιοτέλειας!…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου