ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ”

Μοίρασε το

Αγωνίζονται οι αντιπαθούντες τον νεοεκλεγέντα 45ο Πρόεδρο των ΗΠΑ, να τον απαξιώσουν και μετεκλογικά με όποιο τρόπο μπορούν (βίαιο ή με ….καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, συλλαλητήρια και υποτιμητικές δηλώσεις). Άδηλο το που θα οδηγήσει η ανεδαφική τακτική τους.

Ελλοχεύουν κίνδυνοι εξαιτίας:

  • Της αμφισβήτησης μιας δημοκρατικής εκλογής /επιλογής!
  • Της εμμονής στην επιβολή της δικής τους άποψης, ορισμένων καλλιτεχνών, ΜΜΕκτροχιασμού, “Δημοκρατών”, οπαδών της παγκοσμιοποίησης, τόσον εντός, όσο και εκτός των ΗΠΑ.

Σας θυμίζω την αθρόα προσφορά συναυλιών, κορμιών, sex μέχρι και την υπόσχεση πασίγνωστης κας ότι θα έκανε στοματικό έρωτα σε όσους (κάποια εκατομμύρια δηλαδή ) θα ψήφιζαν Χίλαρυ.

Όπως έγραφα στο άρθρο μου “Τραμπαλίσματα” γλύτωσε την “εξάρθρωση γνάθου ” επειδή έχασε η ευνοουμένη της Κυρία.

Δυστυχώς για αυτούς ακόμη και αν αποδειχτεί ότι πράγματι ο “Ντ. Τ” είναι ό,τι χειρότερο, κάποιοι άλλοι συμπολίτες τους θεώρησαν πως ήταν ό,τι καλύτερο – και πάντως πολύ καταλληλότερο από την κα Χίλαρυ.

  • Της καλλιέργειας διχαστικού κλίματος. Εννοείται πως για αυτό ευθύνεται ο …. αντίπαλος (!…).

Οι μεν κατηγορούν τον “Ντ.Τ” ότι διχάζει την χώρα.

Οι δε ότι για αυτό ευθύνονται εκείνοι που έχασαν τις εκλογές , αλλά δεν ανέχονται – αντιδημοκρατικά και αντιδεοντολογικά – το αποτέλεσμα. Μύλος!

  • Απρόβλεπτων εξελίξεων όπως: Ανατροπής τετελεσμένων: δολοφονίας Προέδρου , παραίτησης του λόγω εμφύλιων συγκρούσεων. Κακώς ξένοι, δικοί μας και Αμερικανοί αποδίδουν μόνον στον συγκεκριμένο Πρόεδρο τις ευθύνες των αναταραχών.

Ο πραγματικός κίνδυνος προέρχεται από τη βίαιη, ετσιθελική αμφισβήτηση και ανατροπή καθιερωμένων θεσμών και διαδικασιών, αμέσως μάλιστα μετά από νωπή λαϊκή εντολή (!).

Είναι επιπόλαιο /ανεύθυνο να προδικάσει κανείς την συμπεριφορά του νέου Προέδρου πριν εκείνος πάρει – και υλοποιήσει – συγκεκριμένες αποφάσεις /μέτρα.

Θα σημειώσω μόνον τούτο:

Στην ομιλία του, μετά την ορκωμοσία επανέλαβε όσα έλεγε προεκλογικά!

Αναφέρθηκε :

– Στην προτεραιότητα της Αμερικής.

– Στην εξάλειψη του Ισλαμικού κινδύνου.

– Στην ανόρθωση της Οικονομίας των ΗΠΑ.

– Στην εναντίωσή του στην Παγκοσμιοποίηση, καθώς και στο Κατεστημένο.

Αυτά ενόχλησαν πολλούς και διεθνώς , για διαφορετικούς λόγους.

ΥΓ. Στον δικό μου κώδικα αξιών και αξιολόγησης, μετράει πολύ η συνέπεια λόγων και έργων. Συνεπώς ο Ντ.Τράμπ θα πρέπει να κριθεί από αυτό καθώς και την ποιότητα της όποιας, προσφοράς του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου