ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ

Μοίρασε το

Τα καταφέραμε. Εύγε μας!

Αφού βοηθήσαμε να γίνει κόλαση η ζωή άλλων στη Μ. Ανατολή, Αφρική, Αφγανιστάν, κ.α, τώρα αναστατώνονται και κατατρομοκρατούνται οι δικοί μας λαοί!…..

Τίποτα πια δεν θα είναι – δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να είναι – το ίδιο, όπως πρίν.

Είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε υπό το κράτος φόβου, πανικού, ανασφάλειας, αβεβαιότητας. Οι όποιες ελευθερίες είχαμε (“Δημοκρατικές” και μη ) θα συρρικνωθούν υποχρεωτικά, αφού οι έλεγχοι, οι περιορισμοί, η κρατική αυθαιρεσία, οι παρακολουθήσεις, κ.ο.κ θα επιταθούν.

Το “Αστυνομικό Κράτος”- που τόσο απεχθάνονται οι δημοκράτες, αλλά και οι επαγγελματίες δημαγωγοί, της “προοδευτικής οπισθοδρόμησης”, οι πολέμιοι των καμερών παρακολούθησης, θα εύχονται τον πολλαπλασιασμό τους (!….).

Τα “προσωπικά δεδομένα” (Σ.Σ που και τώρα θεωρητικά υφίστανται ) θα αποτελούν ανάμνηση . Οι μισοί θα φυλάνε ή θα παρακολουθούν τους άλλους μισούς (!).

Οι έξοδοι θα περιοριστούν. Οι συναθροίσεις, οι διασκεδάσεις θα καταργηθούν.

Περιδεή / φοβισμένα ανθρωπάκια θα περπατούν … τοίχο -τοίχο!

Ο στρατός θα είναι στους δρόμους πάνοπλος.

Ο “στρατιωτικός νόμος”, η “κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή πολέμου” θα αντικαταστήσουν τις (δημοκρατικές) ελευθερίες (δια) κίνησης.

Αρκετοί ανησυχούν επειδή θεωρούν πως:

– Το ISIS έχει ως στόχο την ελευθερία, τη Δημοκρατία, τον Πολιτισμό μας;

Κάνουν λάθος, την εξολόθρευσή μας επιδιώκει (!).

Η αφαίρεση – και μάλιστα με ειδεχθή / βάρβαρο / απάνθρωπο τρόπο – της ζωής ημών των ” απίστων” είναι το κύριο μέλημά τους, ως εκδίκηση / ανταπόδοση για όσα συμβαίνουν στη Μ. Ανατολή (και αλλού).

Κινδυνεύει πρωταρχικά η ίδια η ζωή μας και δευτερευόντως η ποιότητα διαβίωσής μας.

– Θα ενισχυθεί η εκλογική δύναμη των Ακροδεξιών κομμάτων της Ευρώπης (;).

Αυτό τους μάρανε την ώρα που συμβαίνουν τρομακτικά γεγονότα (Παρίσι, το Ρωσικό αεροπλάνο που καταρρίφθηκε).

Εδώ ο κόσμος καίγεται και κάποιοι ΚΟΜΜΑΤΟΠΛΗΓΙΚΟΙ, Ιδεοληπτικοί, “Προοδευτικοί Αντιφασίστες” “Αριστεριστές”, αφελείς ή επαγγελματίες δημοκράτες”… χτενίζονται.

Χρόνια τώρα, μόνον εξαιτίας των προσφύγων και (λαθρο) μεταναστών, δημιουργούνται προβλήματα κοινωνικά, με αποτέλεσμα να ενισχύονται αυτοί που εναντιώνονται στην έλευσή τους.

Που είναι το περίεργο και προς τι η (υποκριτική κατ’εμέ) αγωνία των “Αντιφασιστών”; Εκτός και αν πιστεύουν ότι οι Ακροδεξιοί είναι περισσότερο επικίνδυνοι από το χαλιφάτο (Σ.Σ Αν είναι έτσι τότε ….. ο Αλλάχ ας τους ελεήσει!….).

ΥΓ Καιρός να σοβαρευτούμε , και ενωμένοι (μέσα στις χώρες μας) αλλά και από κοινού (τα Κράτη) να αντιμετωπίσουμε το μείζον πρόβλημα. Παράλληλα οφείλουν τα εμπλεκόμενα “Ισχυρά / Μεγάλα” Κράτη να κάνουν την αυτοκριτική τους.

Να αναθεωρήσουν την άφρονα, αρπαχτική πολιτική τους (για γεωπολιτικούς, γεωστρατηγικούς και οικονομικούς λόγους) και να σταματήσουν τη χρηματοδότηση και τον εξοπλισμό των Τζιχαντιστών.

Ειδεμή θα τρέχουμε και δεν θα φθάνουμε!……..

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου