ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ;

Μοίρασε το

Εδώ και τέσσερα χρόνια έχει ξεκινήσει ένα μεγαλεπήβολο project υπό την εποπτεία της Χίλαρυ Κλίντον με σκοπό τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού. Το εν λόγω εγχείρημα είχε ανακοινώσει η ίδια, στην ομιλία της στο φόρουμ για την 15η επέτειο του “Διεθνούς Συνεδρίου για τον Πληθυσμό και την Ανάπτυξη” που είχε λάβει χώρα για πρώτη φορά το 1994 στο Κάιρο της Αιγύπτου.

[quote text_size=”small”]

Βασικός άξονας του προγράμματος, για το οποίο εγκρίθηκε το κονδύλι των 63 δις δολαρίων είναι ο έλεγχος των γεννήσεων, η περαιτέρω προώθηση των αμβλώσεων και η εθελούσια στείρωση. Κι όλα αυτά τη στιγμή που η καθημαγμένη Αμερικανική κοινωνία μαστιζόταν από την φτώχεια και την ανεργία.

[/quote]

Μόλις πέρυσι, το 2013, ο επιστημονικός συνεργάτης του Μπάρακ Ομπάμα, Τζών Χόλντρεν πήγε ένα βήμα πιο πέρα, υποστηρίζοντας την ανάγκη της ύπαρξης μιας παγκόσμιας κυβέρνησης ώστε να επιτευχθεί η μείωση του πληθυσμού στο 1 δις μέσω της εισαγωγής χημικών ουσιών στα τρόφιμα και στο νερό.

Η ομογάλακτη συναντίληψη εκφράζεται και από τον καθηγητή Πώλ Έρλιχ που συνυπογράφει το βιβλίο “ECOSCIENCE” μαζί με τον Τζών Χόλντρεν. Μάλιστα, ο Πώλ Έρλιχ δήλωσε στην εφημερίδα The Guardian την υποστήριξη της δραστικής μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, προτού φτάσει στα 9 δις όπως προβλέπεται το 2050, “για να διατηρηθεί η ενεργή αστική ζωή και η άγρια φύση πρέπει να προχωρήσουμε ανθρώπινα και όσο γίνεται γρηγορότερα στη συρρίκνωση του πληθυσμού της γης.”

[quote text_size=”small”]

Συμπτωματικά (;), στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το τελευταίο βιβλίο του Νταν Μπράουν “ΙΝFERNO” (στα ελληνικά ΚΟΛΑΣΗ) που κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά (2013), ρίχνοντας έτσι κι άλλο νερό στον μύλο των απανταχού συνομωσιολόγων. Κεντρική “σκοτεινή” φιγούρα του βιβλίου, ένας παρανοϊκός γενετιστής που θέτει εαυτόν στην υπηρεσία της βιωσιμότητας του πλανήτη, δημιουργώντας έναν ιό που μέσω των υδάτινων πόρων εξαπλώνεται παντού και επιδρώντας στο DNA των ανθρώπων καθιστά τι 1/3 του πληθυσμού της γης στείρους.

[/quote]

Το θέμα της πληθυσμιακής έκρηξης είναι σαφώς τεράστιο και σύνθετο αλλά όχι καινούριο. Ήδη, από το 1798 ο Τόμας Μάλθους, Βρετανός οικονομολόγος, θεμελίωνε την θεωρία του για τον υπερπληθυσμό και τις επιπτώσεις του στην ευημερία, δημοσιεύοντας την “Μελέτη επί της αρχής του πληθυσμού”, όταν ακόμα ο πλανήτης μετρούσε 978 εκατομμύρια ψυχές.

Οι αλλαγές στη δημογραφική κατανομή των κατοίκων της γης απεικονίζονται στα επίσημα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας: 1,650 δις  το 1900 ενώ 50 χρόνια αργότερα ο παγκόσμιος πληθυσμός ανεβαίνει στα 2,518 δις για να φτάσει την πρώτη 10ετία του 21ου αιώνα τα 7 δις.

“Αν και η αύξηση του πληθυσμού οφείλεται στην ευημερία, όταν η αύξηση αυτή ξεπερνά την δυνατότητα του πλανήτη να εξυπηρετεί τις ανθρώπινες ανάγκες θα επιφέρει μιζέρια και βία…” Αυτή είναι η κεντρική ιδέα της “Μαλθουσιανής θεωρίας” που εξηγεί εν πολλοίς γιατί οι σύγχρονοι υποστηρικτές της θέλουν την μείωση του πληθυσμού. Είναι το πρόβλημα του επιμερισμού των υπαρχόντων πόρων, όχι η χωρητικότητα του πλανήτη.

Για τον λόγο αυτό, ο έλεγχος των υδάτινων πόρων και η επιβολή του διατροφικού κώδικα είναι αναφανδόν η άμεση και κύρια επιδίωξη της φονταμενταλιστικής ελίτ.

Ωστόσο, ουδείς εξ’ ημών γνωρίζει πώς και σε τί χρονικό ορίζοντα σκέφτονται τα μέλη της παγκόσμιας ελίτ να αφανίσουν τα 2/3 του πληθυσμού της γης προτού αναφωνήσουν περιχαρείς: “ΤΙ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ….!”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου